Šta je novo?

Cime gledati .wmv sem Media Plejerom

bocko

Čuven
Učlanjen(a)
23.01.2004
Poena
619
Da li jos neki plejer pusta wmv sem Media Player?
Da li se moze skinuti zastita sa ovih fajlova koji kada se puste salju na web radi potvrde godina i slicno
Pokusao sam da konvertujem sa mnogim programima ali nista nece da ucita, svi prijavljuju licence problem
HVala

Bejah radoznao i upravo sam probao... Par wmv fajla koja imam u kompu sam uspesno odgledao iz sva 3 plejera na racunaru: MV2, BSplayer, MPC(mediplayercllassic). WMP se podrazumeva. PowerDVD5 nece da ga otvori?!

Ako je fajl zasticen, od gledanja nema nista. Inace, WMV se pusta preko bilo cega sto koristi DirectShow, znaci MPC, bsplayer itd.

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Ako je fajl zasticen, od gledanja nema nista. Inace, WMV se pusta preko bilo cega sto koristi DirectShow, znaci MPC, bsplayer itd.

Mislim da wmv9 mnogo bolje radi iz WMP-a.

Pa da zasticen je, tipa, izadje neki prozor gde kaze da mora da se proveri da li imas 18 god i vise, ali gde god da kliknes, nikako dugme play nece postane enejblovano, uvek je sivo.
E takve fajlove svi plejeri mi prijavljuju kao gresku, a one bez zastite se otvaraju.
Ja sam negde procitao da je wma zastita razbijena, i za to sam nasao programce, ali izgleda da wmv nije, da li neko mozda zna nesto vise o tome

Nazad
Vrh Dno