Šta je novo?

Cime da "ischupam" muziku iz WarcraftIII?

Ako neko zna cime da iscupam muziku iz NOLF2, a moze i iz NOLF1?

Za Warcraft III: startuj "World Editor" zatim "Sound Editor" (F5) u levom panel-u skroz dole se nalazi "Internal Music". Levi klik na bilo koji MP3 i "extract".

Za NOLF2: sa riperom sam uspeo da dobijem muziku iz NOLF2 (ali posto je muzika dinamicna, oni se nalaze u vise fajlova).
Za NOLF: riperom sam samo dobio jedan fajl sa glavnom temom (mada nisam proverio svaki od vise od 4000 WAV datoteka, samo one najvece).Ali njega imam u boljem kvalitetu (negde skinuo sa net-a - update: preko Google-a sam nasao drugi izvor).

Ripper sam postavio ovde. Konfigurisan je da samo trazi WAV fajl (NOLF2 ima WAV enkodiran kao MP3, ali bez problema ce naci)

NOLF 1 main theme sam vec bio skinuo sa kazaa-e. Sad cu da isprobam ovaj ripper za 2. deo. Puno hvala.

Inace pored NOLF, igrica sa najboljom muzikom je tropico!!!

Laza je napisao(la):
Inace pored NOLF, igrica sa najboljom muzikom je tropico!!!
NOLF muzika je stvarno fenomenalna, ali zaboravio si da pomenes legendarne Heroje 2 i to orginalne, pre expansion pack-a ;)

Zoltan je napisao(la):
Za Warcraft III: startuj "World Editor" zatim "Sound Editor" (F5) u levom panel-u skroz dole se nalazi "Internal Music". Levi klik na bilo koji MP3 i "extract".

Za NOLF2: sa riperom sam uspeo da dobijem muziku iz NOLF2 (ali posto je muzika dinamicna, oni se nalaze u vise fajlova).
Za NOLF: riperom sam samo dobio jedan fajl sa glavnom temom (mada nisam proverio svaki od vise od 4000 WAV datoteka, samo one najvece).Ali njega imam u boljem kvalitetu (negde skinuo sa net-a - update: preko Google-a sam nasao drugi izvor).

Ripper sam postavio ovde. Konfigurisan je da samo trazi WAV fajl (NOLF2 ima WAV enkodiran kao MP3, ali bez problema ce naci)

Nisam uspeo nikako da podesim tog rippera. Kako da ga koristim. Imam windows xp. Usao sam u command prompt i probao sve moguce switcheve da upotrebim ali ne uspevam (probao sam sa fajlvoma sound.rez, game.rez i game2.rez)! Ne znam koju naredbu da zadam. Ako bi mogao lepo to da objasnis, bio bih ti zahvalan. Da li si siguran da to moze da nadje wav iz NOLF2?cheers

Pre sam koristio samo Win98, i sad kad sam probao ispod WinXP nece da radi (kaze: invalid path C:\Temp - na koji je namesten da pise fajlove koje nadje. Ako nemas taj upisi neki koji imas), verovatno zbog XP-a, jer ispod Win98 funkcionise, te moras da nadjes staru instalaciju Windows-a ili start-up disk istog.
Naredba je sledeca: mrip x:\bilokojifajl.rez
To je sve, jer sve ostalo je odredjeno u mrip.ini fajlu.

Javi se ako uspe (i ako ne :))

Nece da radi. Prijavljuje da nema tog temp foldera, cak iako ga napravim. Kad mu podesim da raspakuje u neki drugi folder, prijavljuje ponovo da ga nema. Nazalost fajl sistem je NTFS, tako da startup disketa nije od neke pomoci, a compatibility mode takodje nije pomogao :(

Valjda ce se vremenom pojaviti na Kazaa-i pesma. Puno hvala na pomoci.

Ne volim poluzavrsen posao!
Evo resenja: nasao sam noviju verziju. Samo ima problema sa prozorom (pola se ne vidi).
mrip280.zipctp;

Ma jos juce sam skinuo i tu noviju verziju, al sve je to isto. Taj program je pravljen za dos i nece da saradjuje. Ma snaci cu se vec nekako. Hvala na trudu.

Nazad
Vrh Dno