Šta je novo?

ciji je veci [split iz Oficijelni AM2 tred-a]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
DARK SIDE je napisao(la):
Pazi kad ja to nisam znao.Nikako da napravim razliku izmedju 2 logichka i dva fizichka procesora. :-devil-:
Ja sam komotno radio na 630-ici zbog HT i to mnogo komotnije nego na Venice 3200.I kada sam skochio na 920-icu nisam osetio toliki pomak kao sa venice na 630-icu.Valjda je to jasno da ne crtam....
Ovo je edit iz tih postova-da te podsetim.

Yoti je napisao(la):
Pa nekima moras crtati, a nekima i sipati :-devil-:
Pa izgleda,dechko mi nije jasan..ili je povrshno chitao ili nikada nije radio na svim ovim procesorima pa i ne shvata.....mislim...ja sam prichao o rasterecenju pri radu sa vishe istovremenih operacija i skoku sa HT intel-a na dual core intel-a.Normalno da dual core radi bolje ali je mnogo veci bio pomak sa Venice cpu-a na AMd DC(ili intel HT) cpu nego sa intel 630 cpu na intel dual core 920 cpu a sve zbog toga jer je Intel sa HT-om imao odredjeno i vidno rasterecenje u multitaskingu a Venice to nikada nije imao.
Ali ***.ne vredi nekima crtati...izgleda..:bottle:

Poslednja izmena:
Alo bre dechko..zashto lazes?Ili si drogiran ili glup..

Klasican primerak taborskog ponasanja...jako si zanimljiv...za posmatranje.

a po postovima rekao bih da si prilichno povrshan..

A ja tvrdim da ti ne znas o cemu pricas jer imas izuzetno usko glediste.

kada sa Venice procesora skoce na amd 3800+ dual core procesora.Jer se Venice bukvalno gushio kod divx kompresije.Nije bilo moguce nishta drugo raditi dok AMD ne zavrshi celu kompresiju.

Zavisi sa cim si kompresovao i kako si rasporedio prioritete...kako se meni ne gusi racunar dok kompresujem divx i radim nesto drugo a bas se tebi Intel biased korisniku gusio Venice?...ajde molim te.

Dual core je sasvim druga pricha i o tome sam vec pisao kada ti nisi ni video dual core(ja sam ga imao)...mrzi me da pishem vishe jer nemam koristi od toga...

Kako si tako siguran? Da Intelov HT+DC nema neku tehniku za ubrzavanje atoma pa si me skenirao u proslosti?

Chitaj malo a ne lupaj...

A ti postani kulturan.

Poslednja izmena:
postovi iz AM2 thread-a nije prebacen ovde da biste se prepucavali na tako niskom nivou vec da bi se tema oslobodila offtopic-a
a posto ne mozete da se uzdrzite od svakakvih kvalifikacija i vredjanja, ide katanac

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno