Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
T.j. Supernova ali ne znam da li jos imaju u ponudi. Ja sam dobio pre par godina dva komada za tv_e i jos su u funkciji. Davno bih otisao ali radi box_ova koje sada nude svi jednostavno trpim jer ne zelim cetiri daljinska i *******ciju sa njima. Treba proveriti.
T.j. Supernova ali ne znam da li jos imaju u ponudi. Ja sam dobio pre par godina dva komada za tv_e i jos su u funkciji. Davno bih otisao ali radi box_ova koje sada nude svi jednostavno trpim jer ne zelim cetiri daljinska i *******ciju sa njima. Treba proveriti.
Da moglo je, sada ne znam. Kod sebe imam 3 Cam kartice SBB. Bilo je malo natezanja za treću, dve su dali bez problema. Doduše menjao sam D3 risivere za CAM u razmacima.
Za d3 cam zavisi od lokacije gde se nalazis, pa je odgovor najcesce da nemaju vise kartica i da nece nabavljati nove. Umesto toga daju d3 mini cardless.