Šta je novo?

chrome (youtube)

BogdanB

Slavan
Učlanjen(a)
11.11.2009
Poena
390
Da li ima neko problem na yt-u preko hroma? Pustim bilo sta i u gornjem tabu,kruzic se okrece,slika na klipu ide, zvuk ide,ne reaguje da smanjim/pojacam zvuk, ni da premotam, ni drugi klip da pustim,ni pauza ne moze da se stavi. Mogu da ugasim tab,posle nekoliko klikova. Ako ostavim tako da radi,pojavi se samo posle nekog vremena kill page. Koristio sam ccleaner,nista nije pomoglo. Izbrisao sam,ponovo instalirao (nisam brisao sacuvane podatke) i dalje isto.

Poslednja izmena:
Drugi browser jesi li probao? Ako na čistoj instituciji tako brlja možda je i do drajvera za grafičku.

Na operi radi super. Upalio sam hrom preko laptopa, tu nema problema.
Da li ima veze to sto nisam izbrisao podatke?

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2

Moguće. Probaj prvo incognito prozor kako radi. Opera je isto Chromium bazirana, i na njoj bi bio problem da je do nečeg drugog.

Na incognito radi sve bez probleme,pustio sam oko desetak klipova/pesama i bez problema. Upalim normalan tab na hromu (u pozadini stoji incognito) i zezne na drugoj pesmi na normalnom tabu.
Meni je cudno da na incognito radi sve bez problema a ovamo nece.

Poslednja izmena:
Vidi da li ti je ovo stiklirano. Pokusaj da resetujes chrome na defolt, ako nisi.

ffff.png

Kod mene takodje radi bez problema. Moguce je i da te flashplayer nesto zeza...

Kakav flash player , Chrome pusta html5 na youtube.

Na incognito radi sve bez probleme,pustio sam oko desetak klipova/pesama i bez problema. Upalim normalan tab na hromu (u pozadini stoji incognito) i zezne na drugoj pesmi na normalnom tabu.
Meni je cudno da na incognito radi sve bez problema a ovamo nece.
Nije ništa čudno. Incognito je kao drugi čist profil. Nešto ti ne valja u tom glavnom profilu.

@Egoztik

stiklirano je to i uradio sam ovo sto mi je predlozio @Darkodar i sada radi sve bez problema. valjda je reseno,videcu sutra kako ce da bude.
Hvala :)

Nazad
Vrh Dno