Šta je novo?

Chrome Remote Desktop

Packy

Slavan
Učlanjen(a)
30.06.2008
Poena
360
Konektuje se bez problema sa laptopa na komp, ali ne reaguje ni na kuckanje ni na klik miša. Zanimljivo je to što se vide animacije na desktopu, kao što su promena sata i slično, međutim ne dozvoljava mi da upravljam njime. U suprotnom smeru, sa desktop PC-ja na laptop radi normalno. Oba su Chrome 36, umrežena preko google naloga.

Primetio sam da je lokalni miš "krivac". Kad ga iskopčam iz bilo kog usb porta, remote control radi. Takođe radi i sa drugim mišem. Zna li neko zbog čega određeni miševi blokiraju remote desktop i da li može da se odblokira*

nisi nista konkretno napisao, kakav mis je u pitanju, klasican usb ili ps/2, ima li neke dodatne spec. tastere ili je bas classic?

U pitanju je A4 Tech X6-22D, USB konekcija, žični, ima dodatni taster tzv "double click". Probao sam četiri druga dotrajala miša, što bežični, što USB, što Ps/2, i svi su radili bez problema. Čim ovaj ubodem u bilo koji usb port, ne želi da komunicira sa udaljenim računarom. Inače, sa programom TeamViewer radi bez problema, ali mi se Chrome Remote mnogo više sviđa.

P.S. našao sam i drajvere, ali to su buđavi drajveri za čitavu seriju A4 tech miševa, radi konfiguracije buttona i slično. To nije pomoglo.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno