Šta je novo?

Chrome [latest] + sinhronizacija = problem

vikhiiz

Cenjen
Učlanjen(a)
24.06.2009
Poena
169
Pozdrav,

naime, imam jedan problem koji je kontiualnog karaktera...
S obzirom da koristim sve što može da postoji, i potpisano je od strane Google, takođe koristim i Chrome (*u daljem tekstu Krom).
E sad, problem:
1. vršim sinhronizaciju Kroma (browser), sa mojim nalogom, tako da gde god sednem mogu da u momentu izvršim sinhronizaciju na taj računar, i dobijem sve što koristim kod kuće, a uključuje:
  • bukmarke
  • aplikacije u okviru kroma
  • temu za krom
  • podešavanja
  • itd.
E sad, ono što sam primetio jeste sledeće. Redovno mi se dešava da ubacim nove bukmarke i da nakon ponovne instalacije ili OS-a ili Krom-a, google (nekim čudom) ne izvrši prethodnu sinhronizaciju, odnosno, te nove bukmarke ne dobijem sa novom sihnronizacijom...

Da li neko može da mi pomogne, jer ne kapiram u čemu je fazon. Evo sada kada odem na opcije/lični sadržaj/sinhronizacija, lepo mi piše da je sinhronizovao malopre... :zgran:

Naravno, ludim od ovoga, jer dosta novih bukmarka uradim, i neprijatno se iznenadim kada shvatim da nije sinhronizovao...
Istu stvar sam primetio i sa google extension (ekstenzijama)... Stalno mi prikazuje neke stare, a nove koje sam stavio uopšte neće...

HELP

^To je tek đubre... naravno da sam probao. Sve mi je duplirao bukmarke, izmešao, stavio gde on hoće... ma užas jedan...

Koristim ga vec duze vreme i nemam problema, sigurno si ti nesto oko podesavanja ili sinhronizacije zezno.

Ali tu nema šta da se zezne... Samo upišeš user+pass i selektuješ da sinhronizuje sve... ne vidim mesta za ***** sa moje strane...

Imas podesavanja kod sinhronizacije, kada instaliras prvi put program.

^Ništa mi nisi objasnio ovim postom! :S Na šta konkretno misliš?

Ja uvijek izvezem bookmarkse u HTML (iz Bookmark Manager-a) i poslije samo vratim, bez mnogo glavobolje...što se tiče ostalih stvari (tema, extenzija i slično) ne koristim ih puno, volim jednostavnost, pa mi nije tešto potrošiti minut za ostatak podešavanja...

Nazad
Vrh Dno