Sale_Fanatic je napisao(la):Ceka mi na hardu samo treba da se nareze i instalira ali nikako da nadjem vremena.
driver je napisao(la):Probao ja juche...izvodjenje, grafika uradjeni vrlo dobro, samo je problem chudan AI, na medium nivou (ispod toga ima easy i very easy), neprijatelji mnogo lako ubijaju...healt packova ima mnogo (svako od neprijatelja ima po jedan), ali za vreme akcije, treba non stop pritiskati "use" dugme za healtpack![]()
OptiPlex je napisao(la):Stiglo je kod drajvera, cim isprobam - obavestavam !
[G]H1ghLANdeR je napisao(la):ja sam imao america's army full,i izbrisao to![]()
maxer je napisao(la):...
Driver-u da li ti sama pucacina u igri lici na UT2003 ili se razlikuje tj. mozda podseca na neku drugu ?
Ako neko od vas "sretnika" moze da je proba u Multiplay-eru na internetu, pa da prijavi hoce ili nece da radi (nadam se da nije kao UT2003).
P.S.
Driver-u mail je stigao (hvala) i trenutno je na analizi. Samo da ti kazem da imam "Bilo jednom u Americi" na 3 CD (~ 3h 25') ...a kod tebe je vidim samo na 2
![]()
Kako to da ni ti nemas America's Army :?:, evo ja sam na kraju morao modemom da je sam skidam (v1.9 od 605MB).
driver je napisao(la):...nije kao Q3 onako slobodni pokreti, vishe je malo ogranicheno, odnosno realnije je, likovi su sporiji kao shto bi i trebalo...ne znam, meni se svidja, preshao sam 2 nivoa za sada, iako nemam vremena ni da prdnem![]()
driver je napisao(la):shto se tiche americas army, boli menisam to josh video, iako dosta ljudi hvali, kao realno, ipak je to radila americhka vojska
![]()
driver je napisao(la):Sad si i mene nalozio
ali imam neke predrasude, kako bra americhka vojska moze da napravi igru
ko je uopshte igru pravio ? sluchajni programeri se skupili od marinaca ?![]()
driver je napisao(la):Pogledaj PM, imam bre America's army :0)
Ti si koliko vidim, poceo profesionalno da se bavis recenzijama igara![]()
Samo napred :!:
Probaj ako mozes Multiplay-er (ako ga ima) na internetu ...
Ako je takva stvar, vredi uzeti ... jos samo da cujem review Opti-ja ...
driver je napisao(la):...instalacioni fajl je oko 200mb, a raspakuje se na preko 400 kad se instalira...nisam uspeo da provalim, ali izgleda da ne moze da se igra singleplayer...fora je da u startu ima samo trening koji je offline
byMaX je napisao(la):E uzasan si drajveru! Jos uvek nisam nabavio ni one dve trke, ni Republic, a ni ovaj Chrome... Aj makar reci kome dilujesh te igre, da odem do njih da kupim, jer je ovo vec postalo uzasno!
Ako hoces mozemo i da se menjamo :mrgreen: ja tebi AA 1.9 a ti meni Chrome.
driver je napisao(la):...Ma lakshe mi je da mi poshaljesh disk nego da se smaram sat vremena dok se skine ovo ;D
Aj dogovoricemo se preko PMa...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari