Šta je novo?

Chrome & AdBlock Extenzija

jox

Čuven
Učlanjen(a)
07.01.2003
Poena
680
Vec duze vreme me svrbi pre svega brzina chrome-a, sad i podrska za bookmark sync, postojanje extenzija, itd...

Jedini bolja ovih par dana koriscenja chrome-a je nepostojanje kvalitetnog AdBlocker-a.

Probao AdSweep, AdBlock (neki), AdThwart... nista ne moze da pridje jednostavnosti i efikasnosti koju ima AdBlock Plus za FF.

Sta koristite od ovoga u Chrome-u?

Ja probao AdBlock+ i AdThwart;

... i batalio Chrome, zasad.

To je jedini razlog zašto ne koristim Chrome. Čudno stvarno da nemaju Adblock kao na FF.

Ma imaju AdBlock, ali ne blokira reklame, već ih samo sakriva.

AdMuncher radi u Chromeu. Nije džabe doduše...

Јел има неко решење за досадне флеш банере?
У ФФ-у је то елегантно решено, али у Хрому нешто не могу да нађем адекватан блокер.
Помоћ?

П.С. Овај адблок нешто не могу да подесим како треба.

Poslednja izmena:
adblock za chrome od verzija 2.0 sprecava download i prikazivanje reklama

Kod:
https://chrome.google.com/extensions/detail/gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom?hl=en#

Za početak, deluje skroz OK. Podržava subscriptions, mogu lako da se blokiraju željeni elementi na strani (Ctrl-Shift-K). Ovo je glavna stvar koja mi je falila na Chrome-u.

Mada nema neke veze sa ovom temom, da kažem ljudima koji koriste Flock browser, a koji je inače baziran na Gecko motoru koji koristi Firefox, da u novoj vbeta verziji treće generacije ovog browser-a neće biti slučaj.

Od ove bete pa na dalje Flock browser će pokretati motor koji inače koristi Google chrome. Browser će biti baziran na chromiumu a beta verziju možete skinuti ovde

Više informacija možete dobiti ovde

nisam znao da se pojavila verzija Adblokera 2.0... taman da vidim kako radi u praksi...

nego, jel postoji nesto u Chrome sto proverava nove verzije ekstenzija?

Nazad
Vrh Dno