Šta je novo?

CHIEFTEC Dragon CH-07B-B-OP

jeste stariji model, i jeste da ima jaku cenu, ali je i dobro kuciste. jako je kvalitetno, cvrasto, ima dobar protok vazduha, dolazi sa 12 ili 14 napred(nisam siguran), sa strane je 18 ili 20, i gore ima 2 12-ice za izduv. celo je filtrirano. napajanje ide gore. tool-free montaza hardova... svi ventovi imaju plavi/crveni led, zavisi od varijante.

ljudi hvale taj arc... ja ga nisam uzivo video, ne mogu da pricam. definitivno mu je prednost sto je napajanje dole. ali, iskreno, meni je arc jako ruzno kuciste...
ali, posto je kompenzacija u pitanju, ako hoces da odmah udomis to, onda je bolje da ides na arc, jer je novije pa ces ga lakse prodati... a ako je za tebe- e onda treba da razmislis:)

ljudi hvale taj arc... ja ga nisam uzivo video, ne mogu da pricam. definitivno mu je prednost sto je napajanje dole. ali, iskreno, meni je arc jako ruzno kuciste...
ali, posto je kompenzacija u pitanju, ako hoces da odmah udomis to, onda je bolje da ides na arc, jer je novije pa ces ga lakse prodati... a ako je za tebe- e onda treba da razmislis:)

Chieftec pravi najmasivnija kucista i ne stede na materijalu, tesko ces iskriviti Chieftec-ovu stranicu dok je to kod drugih kao od sale.. ne znam sta si uzeo do sada ali moja preporuka je Chieftec.

Ova nova su uzhas el cheapo...

Nazad
Vrh Dno