Šta je novo?

Chieftec CHP-500A 500W

La.Prestige

Slavan
Učlanjen(a)
18.11.2009
Poena
455
Jel ima neko iskustva sa ovim napajanjem? Kakvo je, da li postoji bolja kupovina za te pare?

Unapred Hvala!

Budzetsko napajanje... U koji komp bi ga stavio? Ja sam imao lepa iskustva sa GPS serijom, ljudi hvale i CFT, ali za ove ne znam nista :) Za te pare imas Corsair CX400 koje se dobro pokazalo i isporucuje vise od deklarisane snage (verovatno bolji izbor od chiefa), samo ga je tesko naci u slobodnoj prodaji (verovatno bi morao da cekas na isporuku).

Nema nishta bez napajanja od 2KW i 200e :) Jes da sve radi i na 400W Chieftecu od 20e, a verovatno i na bilo kom kinezu od 500W, al ipak :d

La.Prestige, uzmi tog Chiefa i pevaj, a ako imash vishak para bolje kupi neki kvalitetniji monitor...

Nema nishta bez napajanja od 2KW i 200e :) Jes da sve radi i na 400W Chieftecu od 20e, a verovatno i na bilo kom kinezu od 500W, al ipak :d

La.Prestige, uzmi tog Chiefa i pevaj, a ako imash vishak para bolje kupi neki kvalitetniji monitor...

Pa ne verujem da menja Chieftec CFT za ovo cudo ;). Lepo ga pitah, za koje komponente, ne moz mi da gatamo sta to napajanje treba da gura?

Nazad
Vrh Dno