Šta je novo?

Chieftec BX, gde ima, i da li ima?

Miroslav

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
29.12.2001
Poena
739
dakle, evo ga:
http://www.chieftec.com/products/Workcolor/Newcase.htm

gde ga uzeti? ako neko ima, ili zna gde ima, kupujem odmah...

Mmm dobra su kucista 🙂 svidjaju mi se..ako neko ima neka javi cenu...

Moja keva bi ti rekla da ovo nista ne valja, jer moze na previse mesta da ujde prasina, pa se tesko brise 😀
Nisu losa kucista, ali mi se ipak oni stari vise svidjaju

Ruzna su za sve pare, a narocito oni partizanovci 🙂
Stara su mnogo lepsa, a od ovih novih jedino sto moze da prodje je BX-02BDU i eventualno BX-01BDU.

ajmo da prmenimo pitanje:

Gde ima da se uzme Chieftec Dragon dx-t01bd?

Da, opstepoznato je da p4 radi bolje u Al kucistima
:mrgreen:
420W?

nista od P$ kad nece niko nece da uzme slk800. Ovde svi drve kako nigde nema da se nadje, svi bi uzeli, sad kad je jedan na prodaju, svi se utihnuli... serem ti se ja u to 🙂

a sta ti znaci ono 420w?

chiefteca Al sa PSU 420W?

gde ima chieftec al? 😀 ma kakvih 460w, i 300 mi je dovoljno

http://www.computerhq.com/hardware/partinfo-id-3267.html

ma pitam kod nas gde ima 🙂 niko ne moze da ih nabavi, niti ih ima igde trenutno 🙁

ovaj mi pasuje savrseno... nego zna li neko gde ima kod nas crni chieftec?

nema pin bas sve uvek, moj silver big tower pin nije imao

pa ljudi, ne znaima me ko nema chiefteca, to i sam provaljujem ovih dana, vec me interesuje ko ga ima? mislim chiefteca 🙂

ps. najbolji su bili likovi iz Pirota u vojsci, kad upadne pa pita: "Ima li ga Panic Miroslav", trazeci mene ili nekog od ortaka... loodilo, off topic ali prisecanje na dane obuke

Ashley je napisao(la):
Ah, koliko puta treba ponoviti da je PiN distributer Chieftec-a? 🙂

Ashley hoce li u nekoj od narednih nabavki stici ona Chieftec kucista sa providnim bocnim stranama. Znam da imate posebno plexi stranice, ali sta da radim onda sa originalnom stranicom? Pre bih da kupim, kada vec uzimam, neki od onih modela sa fabricki predvidjenim prozorom sa strane...

Nazad
Vrh Dno