Šta je novo?

chieftec BX-01B-B-B

Gargoyle

Čuven
Učlanjen(a)
03.12.2002
Poena
619
Gde da kupim kućište Chieftec BX-01B-B-B. Dakle "midi" varijanta Bravo serije. I dali se mogu nabaviti točkovi koji su opcija u chieftec-ovoj ponudi? Bio bih presrećan i bez točkova 😉

Poslednja izmena:
Točkiće možeš da kupiš npr. ovde, a za kućište će se već neko javiti :wave:

Alal vera! E tamo sam skontao da ima slicno kuciste Chieftec LBX-01B-B-B-400W. Ima ga i u drugim firmama, a ovde je cak i povoljnije.
Puno si pomogao..hvala.

Poslednja izmena:
Ovi tockici su cista glupost, idi u bilo koju prodavnicu koja prodaje delove za namestaj i kupi bolje tockice za tri, cetiri puta manje para.

Ovi tockici su cista glupost, idi u bilo koju prodavnicu koja prodaje delove za namestaj i kupi bolje tockice za tri, cetiri puta manje para.

Mozda su ovi glupost, ali su tockici ok generalno jer mi kućište stoji na podu. Nisam baš u uradi sam fazonu, a na kućište ne možeš ubudžiti bilo koje točkiće. A ako ih posle želim skinuti ostaće prebudženo kućište. Kontam da nije skupo 432.00 din.

U svakom slučaju idem u BG pa ću pogledati koji je kvalitet. Hvala za savet.

Nije skupo 432 din ali identicne (cak su i boljeg kvaliteta) sa potpuno istim nacinom montiranja mozes kupiti za 150 din, znaci nista ne modujes kuciste i jedne i druge montiras na isti nacin samo sto su jedni brand chieftec a drugi nisu, ako te ne mrzi pogledaj te originalne pa ih uporedi sa ovim o cemu ti ja pricam. Naravno najlakse je otici u prodavnicu dati 200 din vise i ne razmisljati posto je neko drugi to vec uradio. Govorim ti iz iskustva posto sam imao i jedne i druge i ovi drugi neoriginalni su se pokazali mnogo bolje (jednostavno su bili kvalitetniji a jeftiniji). Mada u principu je mala razlika u apsolutnom iznosu i vecina se ne bi zamajavala posto su dobici skoro nikakvi ( i jedni i drugi se kotrljaju).

Poslednja izmena:
Nije skupo 432 din ali identicne (cak su i boljeg kvaliteta) sa potpuno istim nacinom montiranja mozes kupiti za 150 din, znaci nista ne modujes kuciste i jedne i druge montiras na isti nacin samo sto su jedni brand chieftec a drugi nisu, ako te ne mrzi pogledaj te originalne pa ih uporedi sa ovim o cemu ti ja pricam. Naravno najlakse je otici u prodavnicu dati 200 din vise i ne razmisljati posto je neko drugi to vec uradio. Govorim ti iz iskustva posto sam imao i jedne i druge i ovi drugi neoriginalni su se pokazali mnogo bolje (jednostavno su bili kvalitetniji a jeftiniji). Mada u principu je mala razlika u apsolutnom iznosu i vecina se ne bi zamajavala posto su dobici skoro nikakvi ( i jedni i drugi se kotrljaju).

Ako je tako, izmeriću šta mi treba pa upotragu... 😉

Nazad
Vrh Dno