Šta je novo?

Cheating - Kakav je to gušt?

||NeX||

Čuven
Učlanjen(a)
25.11.2002
Poena
649
Eh, nemojte me odmah napadati. Gle, razumijem ljude koji pređu igricu na medium pa onda malo radi zeze cheatuju i to. Ali ne kontam one koji krenu igrati i malo im zapne i oni odmah na internet po cheat i ožeži. Kakav je to gušt?

Eto, ovo sam napisao, jer me ljuti kada onda ti ljudi pođu pričati kako su brzo prešli igricu, i kaok igra ne valja jer je preteška i onda na kraju po gradu pričaju da su gameri. Et'!

:,,:

:d

Razne sifre i varanja po meni mogu koristiti ljudima koji za kratko vreme treba da opisu igre i da od toga zarade pare (SK,Gamer...) a ostali samo potrose vreme blejeci u ekran skroz ne zaineteresovano. Ja licno ne igram igre da bih sebe zvao gamerom igram ih iz razonode :type: , mada se ponekad i uzivim i dodje mi da razbijem monitor. :crash:

Jeftinija je tastatura, veruj mi :eyebrows:

Zasto si uopste pravio ovaj THREAD !?...............
Steta memorije........... :wave:
Ali se potpuno slazem sa tvojim stavom:
MASO, PERSTANITE DA LAZETE O VASOJ MAGICNOJ BRZINI PRELAZAKA IGARA :smackbum: :smackbum: :smackbum: :smackbum:

cocacola0 je napisao(la):
MASO, PERSTANITE DA LAZETE O VASOJ MAGICNOJ BRZINI PRELAZAKA IGARA :smackbum: :smackbum: :smackbum: :smackbum:

Au, al ti je izjava... To sto ti ne prelazis brze, ne znaci da neko drugi ne moze. Do sada nisam primetio da je neko izjavio kako je nerealno brzo presao neku igru ili da laze u vezi toga. Izuzev one izjave gde se igre brze prelaze na AMD-u nego na INTEL-u :)

Ma dobro, to kad radis sto si se smorio, nemas vise zivaca i nekako...

Najgore je kad na takve naidjes na online igranju. Ja sam lud za Generalima, peglo sam nekog baju dva sata na netu, sve zivo sam mu pobio i on je neprestano dovlacio nove jedinice, ne znam samo odakle i cime ih je pravio... Busio, busio i na kraju me izbusio. E to je bedak...

Peca je napisao(la):
Ja sam lud za Generalima, peglo sam nekog baju dva sata na netu, sve zivo sam mu pobio i on je neprestano dovlacio nove jedinice, ne znam samo odakle i cime ih je pravio... Busio, busio i na kraju me izbusio. E to je bedak...
Gde igraš?

Nazad
Vrh Dno