Za najjedostavniju komunikaciju unutar mreze moze ti posluziti WinPopup, nalazi se u Windows direktorijumu. Postavis precicu u Start Up da se digne zajedno sa masinom. Imas mogucnost slanja poruke odabranom korisniku ili celoj grupi.sinke je napisao(la):Da li ima windows neki programcic za chat kad su u pitanju racunari u mrezi ? Mislim ovako neka interna mreza u firmi ili kuci. Ako ne, sta staviti, ma treba samo chat da radi nikakve posebne sminke nisu neophodne.
sinke je napisao(la):Da li ima windows neki programcic za chat kad su u pitanju racunari u mrezi ? Mislim ovako neka interna mreza u firmi ili kuci. Ako ne, sta staviti, ma treba samo chat da radi nikakve posebne sminke nisu neophodne.
ctebah je napisao(la):ja sam koristio wintalk dok nisam preso na XP, to je ubedljivo najbolji program za to, ja stvarno ne znam sto ne moze da se nadje verzija koja lepo radi i u XP-u(da ode u trej)
ctebah je napisao(la):nadjoh 100 puta bolji!!!
network assistant 3.0
sinke je napisao(la):Hvala svima na odgovoru, lepo radi network assistant sad jedino ne znam da li ti imas serijski ili neko drugi, citao sam u onom drugom postu da neko ima pa ako imas posalji mi na [email protected]
ctebah je napisao(la):nemam serial vec krakovan exe fajl 800kb a preko maila 1.1mb, kazi ako hoces?
sinke je napisao(la):Ako tebi nije problem moze na mail.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari