Šta je novo?

chat programicic...

sinke

Čuven
Učlanjen(a)
18.10.2000
Poena
620
Da li ima windows neki programcic za chat kad su u pitanju racunari u mrezi ? Mislim ovako neka interna mreza u firmi ili kuci. Ako ne, sta staviti, ma treba samo chat da radi nikakve posebne sminke nisu neophodne.

sinke je napisao(la):
Da li ima windows neki programcic za chat kad su u pitanju racunari u mrezi ? Mislim ovako neka interna mreza u firmi ili kuci. Ako ne, sta staviti, ma treba samo chat da radi nikakve posebne sminke nisu neophodne.
Za najjedostavniju komunikaciju unutar mreze moze ti posluziti WinPopup, nalazi se u Windows direktorijumu. Postavis precicu u Start Up da se digne zajedno sa masinom. Imas mogucnost slanja poruke odabranom korisniku ili celoj grupi.

sinke je napisao(la):

ja sam koristio wintalk dok nisam preso na XP, to je ubedljivo najbolji program za to, ja stvarno ne znam sto ne moze da se nadje verzija koja lepo radi i u XP-u(da ode u trej)

Re: Re: chat programicic...

ctebah je napisao(la):
ja sam koristio wintalk dok nisam preso na XP, to je ubedljivo najbolji program za to, ja stvarno ne znam sto ne moze da se nadje verzija koja lepo radi i u XP-u(da ode u trej)

nadjoh 100 puta bolji!!!
network assistant 3.0

Re: Re: Re: chat programicic...

ctebah je napisao(la):
nadjoh 100 puta bolji!!!
network assistant 3.0

Hvala svima na odgovoru, lepo radi network assistant sad jedino ne znam da li ti imas serijski ili neko drugi, citao sam u onom drugom postu da neko ima pa ako imas posalji mi na [email protected]

Re: Re: Re: Re: chat programicic...

sinke je napisao(la):
Hvala svima na odgovoru, lepo radi network assistant sad jedino ne znam da li ti imas serijski ili neko drugi, citao sam u onom drugom postu da neko ima pa ako imas posalji mi na [email protected]

nemam serial vec krakovan exe fajl 800kb a preko maila 1.1mb, kazi ako hoces?

Re: Re: Re: Re: Re: chat programicic...

ctebah je napisao(la):
nemam serial vec krakovan exe fajl 800kb a preko maila 1.1mb, kazi ako hoces?

Ako tebi nije problem moze na mail.

Nazad
Vrh Dno