NightCrawler Čuven Učlanjen(a) 15.03.2005 Poruke 2,951 Poena 995 08.01.2010 #1 Ima li neki dobar chat klijent za pomenuti telefon?
OP OP NightCrawler Čuven Učlanjen(a) 15.03.2005 Poruke 2,951 Poena 995 08.01.2010 #3 NovemberWhisky je napisao(la): Probaj Nimbuzz Kliknite za proširenje... Probao i nisam nikako mogao da se povezem na net preko njega stalno mi je izbacivao connection timed out
NovemberWhisky je napisao(la): Probaj Nimbuzz Kliknite za proširenje... Probao i nisam nikako mogao da se povezem na net preko njega stalno mi je izbacivao connection timed out
OP OP NightCrawler Čuven Učlanjen(a) 15.03.2005 Poruke 2,951 Poena 995 09.01.2010 #5 lemi93 je napisao(la): probaj eBuddy Kliknite za proširenje... probao i radi mada imam problem da mi ne pisti kada mi stigne poruka a ne mogu nigde da nadjem gde se to podesava:wall:
lemi93 je napisao(la): probaj eBuddy Kliknite za proširenje... probao i radi mada imam problem da mi ne pisti kada mi stigne poruka a ne mogu nigde da nadjem gde se to podesava:wall:
dragoslavbata Cenjen Učlanjen(a) 06.05.2009 Poruke 131 Poena 169 12.01.2010 #7 NightCrawler je napisao(la): probao i radi mada imam problem da mi ne pisti kada mi stigne poruka a ne mogu nigde da nadjem gde se to podesava:wall: Kliknite za proširenje... imas opciju da ti vibrira kada stigne poruka... po meni najbolja varijanta mobile messengera radio na svim telefonima koje sam do sada koristio
NightCrawler je napisao(la): probao i radi mada imam problem da mi ne pisti kada mi stigne poruka a ne mogu nigde da nadjem gde se to podesava:wall: Kliknite za proširenje... imas opciju da ti vibrira kada stigne poruka... po meni najbolja varijanta mobile messengera radio na svim telefonima koje sam do sada koristio