Šta je novo?

Chat na Krstarici!!!

• Začetnik teme Začetnik teme goaman
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

goaman

Slavan
Učlanjen(a)
22.11.2004
Poena
304
Nadam se da ne pitam nista glupo.Elem rec je o tome da je ucitavanje jave na krstarica chat-u jakooooo sporo.
1. Jel to normalno?
Kad se sve to ucita onda ne mogu da udjem ni u jednu sobu
2. Zasto?
3. Zanima da li postoje drugi nacini za chat-ovanje ali me zanima jel potrebna malo brza konekcija od dial-upa za ovo ili ipak ne?

goaman je napisao(la):
Nadam se da ne pitam nista glupo.Elem rec je o tome da je ucitavanje jave na krstarica chat-u jakooooo sporo.
1. Jel to normalno?
Kad se sve to ucita onda ne mogu da udjem ni u jednu sobu
2. Zasto?
3. Zanima da li postoje drugi nacini za chat-ovanje ali me zanima jel potrebna malo brza konekcija od dial-upa za ovo ili ipak ne?

Pa nije normalno. Mislim da to sto si na dial up-u nema veze. Ja sam imao problema sa XP SP2 + Java 2 Runtime Environment 5.0, znaci gde god ima jave, dugo ucitavanje a potom izuzetno oterecivanje sistema. Posle sam to sklonio i (o)stavio Microsoft Java Virtual Machine. Pokusaj na taj nacin, ukoliko imas problema i drugde, a vec ti je data preporuka za chat...

Problem je u tome sto Krstaricin java applet ne radi korektno sa Sun-ovim java pluginom vec samo sa Microsoftovim... Dakle - instaliraj Microsoft Java VM ili koristi neki napredniji IRC klijent tipa XChat ili mIRC.

Nazad
Vrh Dno