Šta je novo?

Championship Manager 5

omnik

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
855
Sa exxtreme3d.co.yu :

Eidos je objavio prve detalje o Championship Manager 5, novom nastavku proslavljenog fudbalsko-menadžerskog serijala. Igra se razvija u Beautiful Game Studios i biće obogaćena sa dosta novih stvari poput dodatnih podataka i statistika o profesionalnim igračima i klubovima, vrlo jednostavnim i korisnim trening modom, potpuno redizajniranim 2D engine-om koji će omogućiti tečno gledanje utakmica u jednom od nekoliko režima (celih 90 minuta ili ubrzanim tempom), dopunjenim scouting modom (sada ćete talente tražiti ne po zemljama već prema poziciji koju dotični igra)...

Slika iz igre (svidja mi se ona fora sa kredom :) ) :http://www.exxtreme3d.co.yu/IMAGES/CM5_Screen_001_Large.jpg

Sajt: http://www.championshipmanager.co.uk/

Jedva cekam!!!

Da,ali to nije onaj "CM"!
Ne pravi ga SI Games nego BGS koji verovatno nikad nisu imali prilike da rade na nekom menadzeru.Pa svojstveno tome verovatno ce i igra biti shit!Veliki sam ljubimac CM ali ne verujem mnogo u sledeci nastavak,vise ocekujem
Football Manager 2005 koga razvija bas SI Games!!! :smoke:

PoZ

Poslednja izmena:
Milan82bh je napisao(la):
...vise ocekujem
Football Manager 2005 koga razvija bas SI Games!!! :smoke:
PoZ

A to je nastavak onih managera od pre 10 godina sa c64 i amige, a ? Kakve su to samo igrice bile... :whip:

ps. MILANE, javi se na PM BREJ !!! :p :type:

LOWRENCE je napisao(la):
A to je nastavak onih managera od pre 10 godina sa c64 i amige, a ? Kakve su to samo igrice bile... :whip:

ps. MILANE, javi se na PM BREJ !!! :p :type:

A tek Premier manager 99!Taj menadzer je tolko mene zarazio da ga jos igram :bottle:

Midgard je napisao(la):
A tek Premier manager 99!Taj menadzer je tolko mene zarazio da ga jos igram :bottle:

Daj molim te nemoj da spominjes Premier Manager medju ljubiteljima CM-a :wall: :d

omnik je napisao(la):
Daj molim te nemoj da spominjes Premier Manager medju ljubiteljima CM-a :wall: :d

Uh, u pravu si..... kako sam se ja ogresio o CM svojevremeno....
:smash: :wall:

Btw, izasao je novi patch 4.1.5 za CM03/04 na www.sigames.com

Poslednja izmena:
omnik je napisao(la):
Sa exxtreme3d.co.yu :

Eidos je objavio prve detalje o Championship Manager 5, novom nastavku proslavljenog fudbalsko-menadžerskog serijala. Igra se razvija u Beautiful Game Studios i biće obogaćena sa dosta novih stvari poput dodatnih podataka i statistika o profesionalnim igračima i klubovima, vrlo jednostavnim i korisnim trening modom, potpuno redizajniranim 2D engine-om koji će omogućiti tečno gledanje utakmica u jednom od nekoliko režima (celih 90 minuta ili ubrzanim tempom), dopunjenim scouting modom (sada ćete talente tražiti ne po zemljama već prema poziciji koju dotični igra)...

Slika iz igre (svidja mi se ona fora sa kredom :) ) :http://www.exxtreme3d.co.yu/IMAGES/CM5_Screen_001_Large.jpg

Sajt: http://www.championshipmanager.co.uk/

Jedva cekam!!!
Nadajmo se da nece biti odradjen sa zakasnjenjem kao CM4 a samim tim i dosta losije uradjen. ;)
CM RULES :smoke:
Can wait!

Au, shta vi igrate, pa ono je gore od filipenkovih ikonica :) Uzmite bre textualne avanture sa spectruma :D

driver je napisao(la):
Au, shta vi igrate, pa ono je gore od filipenkovih ikonica :) Uzmite bre textualne avanture sa spectruma :D

Covece, CM je najsavrsenija igra ikad napravljena bre! Evo u ovoj novoj verziji znam licno bar 10 ljudi iz kraja koji igraju za neke SH timove tipa Hajduk Lion i sl. CM - konza :p

Sta je drajveru, igra ima vise od 3 opcije ??? :d :p

omnik je napisao(la):
Covece, CM je najsavrsenija igra ikad napravljena bre! Evo u ovoj novoj verziji znam licno bar 10 ljudi iz kraja koji igraju za neke SH timove tipa Hajduk Lion i sl. CM - konza :p

Najveći "CM pacijent" koga znam vodi "Grafičar" :d

Nego čekajte, objasnite mi molim vas. Ko pravi CM03/04 a ko ovaj?

ivo.r je napisao(la):
Najveći "CM pacijent" koga znam vodi "Grafičar" :d

Nego čekajte, objasnite mi molim vas. Ko pravi CM03/04 a ko ovaj?

Znas.....sa desne strane ekrana(u browser-u koga koristis)postoji jedan pravugaonik!!!.....o inace sluzi za scroll strane....to isto mozes uraditi i na misu!!!...jeste....ono dugme(sto lici na neki tockic)u sredini....
Sjajno,sad kad smo naucili sta je "scroll" mozes lepo da odskrolujes na vrh strane i procitas moj post....
:d :d :p

Pozdrav

:)
Ajmo po redu:

@omnik

Kao sto je milan gore vec rekao ne (mogu da) verujem da ce CM5 biti dobar kao CM4. Prvo, CM4 je "ispeglana" igra do kraja mogucnosti, malo sta jos ima da se popravi, ocu reci da je SI Games nastavio da "pegla" igru jos ~2 god. ona bi definitivno bila savrsena... Ovako, sumnjam u novi tim programera (Beautiful Game Studios) no - otom-potom.

@ivo.r

Mislim da i nije bas zanimljivo uzimati Milan i osvajati sa njim u 1 sezni prvenstvo, Ligu sampiona i jos 14 trofeja... :/

omnik je napisao(la):

Pa ja znam 20 ljudi iz kraja koji ga igraju, al to su oni isti shto ne izbijaju iz kladionica, i svaka pricha se svodi na to, dal' je jachi Real ili Garmishpartenkirhen :D:D:D

Nazad
Vrh Dno