Šta je novo?

Championship manager 01/02 - neka pitanja

kUdtiHaEX

Super ridža
Administrator
Učlanjen(a)
18.07.2001
Poena
1,365
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
GPU
Asus GTX 2070 Super
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
Kućište
NZXT H210i
Monitor
LG C2 42"
Miš & tastatura
Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
Ostale periferije
Glupi HP štampač
Laptop
Apple Macbook Pro 14" M1
Tablet
Apple iPad Pro 11"
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Igrao sam 95/96....slicno ali drugacije
Bre, ako ocu samo golmane da kupim kako da to uradim?
U 95/96 je to bilo lako...a ovde bre mnogo komplikovano.........?

Koliko se ja secam postupak je slican kao sto je bio tada.Na sta tacno mislish?

Npr, ja hocu da kupim nekog napadaca koji ce da kosta do 1,5m, biti star do 30 god i npr da igra na desnoj strani.
U 95.96 je bilo lako, jednostavno gore izaberes sta trebai pritisnes search i to je to.
A ovde imam FIND PLAYER i PLAYER & STAFF SEARCH. I sta je sta..? Imaju neki filteri ali prikazuje igrace samo iz moje lige iako ja to nisam namestio...?

Pa imash opciju "based" ili tako neshto, pa mozesh da izaberesh zemlju odakle je igrach ili neki odredjeni region npr Eastern Europe i slichno...

ma bre uzmi sam da provalis
ne treba tu puno pameti :)

Ajmo jedan necro :D

Posto je ova igra postala besplatna za koriscenje, zanima me sta konkretno treba da skinem i odakle da bi igra proradila na modernim masinama i Win7 64-bit platformi.
Nabavio sam od drugara neki najnoviji update ali ima neki specijalni patch koji ne znam odakle da nabavim da bi radio ovaj poslednji update Oct. 2014.
Znam da ima dosta vas koji ovu igra i dalje igrate, pa ako moze pomoc, ovde u temi ili na PM>
Hvala :)

Imas ovde:

http://www.champman0102.co.uk/downloads.php

Jesi ti instalirao pa nije htela da radi ili pitas samo za svaki slucaj :) Meni na 8.1 x64 radi na keca, instalirao sam i v3.9.68 patch i opet nije bilo problema. Masina je iz potpisa.

Vrh Dno