Šta je novo?

Champions Online (MMO)

ABET

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
26.03.2007
Poena
720
championsonline-1050.jpg

City of Heroes na malo drugaciji nacin. Ima vec tema u konzolnom podforumu ali nije bas najsrecnije izvedena a igra izlazi i za PC tako da :)

First, Champions Online compares favorably to the other super hero MMO, NCsoft's City of Heroes on which many of the Champions team worked. In some ways the new game feels like a more refined version of City of Heroes; it has the same great four-color vibe and nearly limitless costume options, but it also offers up more varied locations, a better visual style and a few of the more recent MMO trends like public quests. It's also had a very smooth launch overall, today's launcher problems aside.

Developer: Cryptic Studios
Publisher: Atari
Genre: Persistent Online RPG
Release Date: September 1, 2009

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/YvmPWmAEqG0&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/YvmPWmAEqG0&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Official Site

IGN Preview

Gamespot Preview

Slike:
jaquette-champions-online-pc-cover-avant-g.jpg
118303d1249779475-champions-online-formerly-marvel-universe-chief.jpg
mFpxF.jpg
eve2667.jpg

Graficki ovo izgleda jako jadno. Jel probao neko da igra?

Pa ako pogledas datum, trebalo bi da je igra izasla. Ja sam pokusao da nabavim kljuc za Open Betu ali su delili uglavnom Fileplanet pretplatnicima. Tako da nisam probao igru. A narodsku verziju nisam nigde nasao niti verujem da ima privatnih servera.

Grafika je Cell shaded ali na slikama koje sam stvarno lose izgleda.

svejedno je za grafiku dokle god je interesantna igra....ako izvalim neki 'privatni' server sigurno cu probati,izgleda mi privlacno

Kakva grafika, bitan je gameplay. Meni se sviđao koncept City of Heroes, ali nije bilo nakakvog PvP-a Možda ovde nije tako.

Pa ovde imas da pravis heroje i njihove nemesise (CoH i CoV zajedno). Trebalo bi da bude PvPa. Meni je igra interesantna zbog jednog velikog imena iz proslosti a to je Bill Roper.

trenutno je na steamu na snizenju (sada je 13e,ugl je 40e)
inace,promenili su trial....tako da je moguce igrati igru unlimited i jedina razlika izmedju full i trial acc je lvl cap koji je na 15 (od 40)
jel igra ovo neko?

Igrica je free to play od januara. Jedina razlika su mission packovi i malo kozmetike koje poseduju subscription nalozi.

Što se grafike tiče meni je sasvim na mestu jer super je zamaskirano stripolikim konceptom. Igram od skoro, evo ga screenshot mog drugog lika. Do end game-a tek treba da dođem; PvP nisam mnogo igrao, arene koje sam isprobao su najobičniji death match.

Vrh Dno