Šta je novo?

Chaintech Gf3 Ti 200 Se

lugonja

Čuven
Učlanjen(a)
27.05.2002
Poena
619
Da li ima Chaintech GF3 TI 200 Special Edition, posto ih je bilo ranije u ogranicenim serijama, I AKO IH IMA KOLIKO KOSTA. Kupio bih nju s obzirom da ima 128MB DDR-a, a i performanse su odlicne, ali ako je nema onda bi uzeo ASUS V8200T2 PURE, posto su po brzini skoro iste. Ipak Chaintech GF3 TI 200 Special Edition lepse izgleda od ASUS-a.

Thanks!

Cisto da znas - onih dodatnih 64mb bleje na kartici...

I nemoj graficku karticu birati prema njenoj lepoti...Mislim, lepo izgleda Chaintech, nema sta, ali i Gainward je isto tako lep na svoj nacin :D

Ne kapiram sta se ljudi toliko pale na lepotu gr. kartice ili mat. ploce, pa retko ko ovde ima providno kuciste?! Pa i da ga ima, sta onda!? Neces valjda da sedis pored kucista i da se divis lepoti kartice?!

Aponen je napisao(la):
Neces valjda da sedis pored kucista i da se divis lepoti kartice?!

Pa nego sta cu da radim ??? Da necu mozda, slucajno, da upalim komp i da radim nesto na njemu, sem da se divim njegovoj lepoti :D :D :D

lugonja je napisao(la):
Da li ima Chaintech GF3 TI 200 Special Edition, posto ih je bilo ranije u ogranicenim serijama, I AKO IH IMA KOLIKO KOSTA. Kupio bih nju s obzirom da ima 128MB DDR-a, a i performanse su odlicne, ali ako je nema onda bi uzeo ASUS V8200T2 PURE, posto su po brzini skoro iste. Ipak Chaintech GF3 TI 200 Special Edition lepse izgleda od ASUS-a.

Thanks!

moj savet: uzmi ASUS-a...Mislim tih 128 MB memorije ti nista ne znaci, a sto se tice performansi od GF3 pa nadalje razlike izmedju kartica razlicitih proizvodjaca su mizerne, svedene na 0. E sad ta razlika moze da se poveca sa povecanjem takta memorije, shto ZAVISI od proizvodjaca i memorije na samoj kartici. A po tom pitanju mislim da je ASUS bolji (ne zelim da spominjem GAINWARD i tako te)...

Vocko je napisao(la):
Pa nego sta cu da radim ??? Da necu mozda, slucajno, da upalim komp i da radim nesto na njemu, sem da se divim njegovoj lepoti :D :D :D

Taman posla da se tako nesto desi, bad boy!:D

Nazad
Vrh Dno