DRAX je napisao(la):Posto posedujem doticnu plocu sa Duronom na 750MHz, a hteo bih da pojacam procesor. Koji bih najaci mogao da ubacim, a da neradim overclocking. Svaka pomoc bi dobro dosla.
Dalibor.
notax je napisao(la):BTW, nadji na oglasima polovan XP Palomino, koji su oko 30-35, od 1500+ do 1800+.
Meni je drugi komp opremljen doticnom plocom. U njemu kuca trenutno Thunderbird na 1 Ghz, t.j. 900 @1000 133 FSB. Za potrebe testa stavljan je i Thoroughbred "B" DLT3C koji se o.c. do 2600 Mhz, ali na Abitu NF7-S ili Ep8RDA+, a na Chaintech-u radi do 1.8 Ghz na 1.5v na 150 Mhz magistrali. Sve je radilo besprekorno kao 2000+ na 1667 Mhz. Ploca daje odgovarajuci napon i sve je ok. Ponekad nove TBred procesore prepozna kao Unknown CPU type, ali radi. Max. CPU bi bio najjaci na 266 mhz FSB-u, a to je XP2600+, koji ces sa tim FSB-om tesko da nadjes, ali 2400+ bi sasvim lepo legao.DRAX je napisao(la):Posto posedujem doticnu plocu sa Duronom na 750MHz, a hteo bih da pojacam procesor. Koji bih najaci mogao da ubacim, a da neradim overclocking. Svaka pomoc bi dobro dosla.
Dalibor.
notax je napisao(la):Palomino sam predlozio jer je jeftiniji od T-Bred-a, a s obzirom na to da taj T-Bred ne bi mogao max. da se iskoristi, bio bi blizu po max. taktu sa Palominom, ne bi osetio razliku u brzini, ali bi mu se dzep skoro 2X vise rastegao.
Apsolutno je tako samo napred flasuj bios sa zvanicnog sajta. :type:npetar je napisao(la):Program za flash CT 7aja2 je ugradjen u BIOS.Znaci,samo pritisnes(cini mi se F2,al nisam siguran),ubacis floppy sa raspakovanim update-om i nov BIOS je tu za 10-ak sekundi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari