Šta je novo?

Cesto gasenje-NOKIA 6600

pharmacist

Čuven
Učlanjen(a)
20.05.2004
Poena
620
Pomenuti telefon je cesto poceo da se gasi. Nije ispadao, nije od programa bas nista instalirano pre nego sto je poceo da se gasi, koji su moguci uzroci, i potencijalna resenja?
Kratko vreme nakon paljenja prikaze poruku "App. closed sSaverUi", i nakon nekog vremena se ugasi.

Koji Screen Saver koristis? Moze biti do njega, tako mi ta poruka izgleda. Probaj da stavis neki drugi, pa vidi hoce li se isto desavati.

Screen Saver je default, uz napomenu da nista nije menjano kad se problem sa gasenjem poceo da javlja???

Ajde ipak probaj da izaberes neki drugi, cisto da vidis sta se desava onda.

Listajuci prethodne postove zasad sam probao soft reset (mislim da se tako zove, ne zamerite,nov sam u Symbian svetu) *#7370# pa cekam neko vreme da vidim rezultat.

Izvadi mu bateriju i vrati je nazad,to cesto pomaze jer se tad tel tako reci restartuje i krene da podize "sistem" od nule...

slican problem sam imao.tip skinuo sa neta slikcicu.telefon se stalno resetovao.izbrisali i ok ko da nista nije bilo.

Tel. je resetovan na factory settings sa *#7370# i problem je ostao, nakon kratkog vremena se ugasi, odjedanput prijavi battery low i ugasi se. I kad je prikljucen na punjac, neko vreme se puni i ugasi se pri cemu ne registruje da se nalazi na punjacu???
Ima li neko jos ideju sta raditi?
Mogu li nekako biti siguran, da li da mozda kupujem bateriju ili flashujem softver?

Uvek prvo probaj sa drugom baterijom, vidi da li neko ima telefon koji koristi istu bateriju. Formatiraj mem. karticu opet.
Moguce da ti je otisla regulacija punjenja. Plus ti nesto vuce struju.

Ne znam za memorijsku karticu, da li je ima potrebe formatirati, s obzirom da se isto ponasa i bez ijedne memorijske kartice?

Ignoriši karticu, očigledno nije do nje. Probaj za prvu ruku da pozajmiš drugu bateriju, mislim da odgovara sa nekoliko modela koje bi mogao neko od prijatelja da poseduje. Zamenite baterije na par sati i prati šta se dešava.

Da li je neko jos video BSOD na 6600? :) Reseno formatiranjem

Poz

Proban telefon sa drugom baterijom, isti slucaj, vrlo brzo se gasi, flash isto ne pomaze, ostaje da neki serviser pogleda sta bi moglo biti???

Nazad
Vrh Dno