Znaci, nije sala za fizicko
Volim i ja da slusham glasnu muziku, dovoljno da kada god mi neko dodje moram da utishavam da ne bismo urlali kako bi se culi, pa opet, moje pojacalo od 2x80W postaje neizdrzivo glasno na pola (neizdrzivo kao, nikad nisam ni probao da pojacam vishe, testa radi).
Ako hocesh glasno, juri solidne zvucnike od 90+ dB, ne moraju da budu koncertni da bi urlali i solidan subwoofer da dodaje bas, stavi ga na pametno mesto kako bi ti slao zvuk po celoj sobi i batali kutijeshine kojima cesh posvetiti cetvrt sobe.
Najbolja varijanta je da idesh u kupovinu i cujesh. Ja sam svoje kupovao polovne, ako idesh kod preprodavca nije problem ni da ponesesh svoje pojacalo, a ni za kupovinu novih ne prave problem da ponesesh svoj CD i trazish da ti puste ono shto ti slushash. Nije svaki zvucnik za svaku vrstu muzike.
Imaj u vidu i da ukoliko nabijesh bass reflex uz sam zid, necesh se usreciti sa basom, tako da moja tvrdnja da ti oni zvucnici zauzmu cetvrt sobe nije bash toliko preterivanje. Glup raspored ubija zvucnu sliku, pa makar imao i zvucnike od 5000 evra.
Drugim recima, koristi mozak i ushi i batali kupovinu preko neta.