srkiller
Čuven
- Učlanjen(a)
- 25.08.2004
- Poena
- 915
Lukija je napisao(la):Uh Sandra je bas pocepana, Uros i ja smo jedva izvlacili preko 7K na 310x8, nismo uspeli ni da je zagejemo. BTW, koja je verzija Sandre?
P.S. Probaj Everest Home Edition.
drfedja je napisao(la):A sa kojim BIOS-om je to radjeno ?
Nesto mi ovde nije bas jasno, kao da je malo odlepio realtime clock, pa daje nerealne rezultate. Mislim, 8000 u Sc. marku, malo cudno. U cemu je fora?
drfedja je napisao(la):Kapiram da nije resenje. Evo malopre sam probao na 8x309, i iskoriscenje je oko 74% kao kod tebe, ali i bandwidth odgovara iskoriscenju, sto kod tebe nije slucaj. Mozda je jednostavno do primerka procesora, t.j. memorijskog kontrolera. Ne znam sta da kazem, zacudjen sam. :wall:
drfedja je napisao(la):Ajde izmeri performanse u nekom realnom testu, neki 3d endzin, 3d mark, quake III....
Super, jos kad bi znali sta se treba da mu uradis da bi "pomahnitao" to bi bilo ekstra. :dsrkiller je napisao(la):Upravo to mi je jedino padalo na pamet, da memorijski kontroler krene da "pomahnita", ali nekako u vezi sa ovom DFI plocom. Sa neo2 nije bilo tih "izleta".
Lukija je napisao(la):Jedino sto bi bilo validno je osciloskop!
OK, treba mi dobrovoljac da pusti ovo na A64ci! Probajte ti Fedja i ti Srki pa postujte rezultate (copy&paste posto je konzola).
P.S. Ovo je teska beta , posto nemam jos A64 pisao sam napamet, moze se desiti da omasi mnozilac (zavisno da li je CnQ on ili off) ili neki tajming. Sigurno bi trebalo da detektuje nestandardne delioce (180/150/140/120) i brzinu CPU-a (zato postoji pauza od 1s kada se startuje program). Ako se sve pokaze OK napravicu i GUI da lici na nestoSvi komentari/ortkriveni bug-ovi su dobro dosli.
Lukija je napisao(la):Zato bih voleo da neko drugi proba posto ti imas plocu iz zone sumraka![]()
srkiller je napisao(la):Umorio sam se od svega a i oci mi krvare od monitora...
Necu nista da merim dok ne sredim sve od pocetka, reinstaliracu windows preko vikenda, pobrisati sve particije, instalirati najnovije beta Nforce drajvere.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari