Šta je novo?

Centrino i obican procesor?

WoL

Čuven
Učlanjen(a)
04.06.2002
Poena
619
Jel moze neko da mi natenane objasni razliku izmedju Centrino procesora i obicnih procesora.

Do sad sam radio na Compaqu 2550 na PIV 2.4 i baterija mi je trajala jedva 45 minuta, pa hocu da uzmem i ovaj drugi. Koji Centrino procesor ima ovu brzinu, jer mi nista ispod ovog ne odgovara, nije mi bas najjasniji odnos....?

Poslednja izmena:
Pogledaj ovaj topic >>> KLIK

ekvivalent ti je 1.5GHz
sto se tice razlika: ako iceg ima na netu onda ima o pentium m procesorima i poredjenje sa P4M...
stvar moze biti kompleksna a moze biti pojednostavljena, sve zavisi do kojih detalja zelis da ides. imas na netu koliko hoces samo odaberi da li hoces da vidis poredjenje po perf. ili zelis da ulazis i u inzenjerske stvari....

Ja se izvinjavam na gnjavazi ali sto je igranje toliko "onemoguceno" na centrino lap topovima?

[Miki] je napisao(la):
Ja se izvinjavam na gnjavazi ali sto je igranje toliko "onemoguceno" na centrino lap topovima?

:zgran:

kako to mislis?

Za igranje je bitna grafika....ako je IGP (integrated graphic controler) onda nema nista od igranja,ali ako je neki radeon 9600,9700,e to je onda druga prica....
Znaci,nije istina da na laptopu ne mogu igre da pice....kod mene bre pici i nfsu2 u 1024x768 sa prilicno visokim detaljima :)

pa da, bitno mi je da mogu i igre da rade....neke makar.

Nazad
Vrh Dno