Šta je novo?

Centrala Senjak I Adsl???

Srky

Čuven
Učlanjen(a)
30.11.2003
Poena
650
Da li neko zna, ko radi u Telekomu ili kod nekog provajdera kada ce biti
centrala Senjak osposobljena za ADSL! Cekam bezmalo godinu dana na to!
Imam utisak kako je neko na forumu rekao da ce biti u septembru, ali izgleda
da od toga nece biti nista...

Unapred hvala na bilo kakvoj informaciji.
Dial-up me ubi...

:crash:

Prema nezvanicnim izvorima, ali pazi nezvanicnim, Senjak ce 24. oktobra 2005. biti ADSL ready!!!!
Nadam se da sam ti malo pomogao strpi se jos 4 nedelje.
Srecno!!!!!!!

Da ne otvaram novi thread, ima li informacija za centralu filmski grad, takodje je trebalo u septembru:trust:.

Pozdrav!

Miljakovac se ocekuje u trecoj nedelji decembra 2005., a filmski grad u drugij polovini januara 2006., prema nezvanicnim informacijama.

Megahost je napisao(la):
Prema nezvanicnim izvorima, ali pazi nezvanicnim, Senjak ce 24. oktobra 2005. biti ADSL ready!!!!
Nadam se da sam ti malo pomogao strpi se jos 4 nedelje.
Srecno!!!!!!!

Stvarno ne znam sta da kazem, nadam se da ce biti kraj oktobra... Grrrrr :mad:

Ne odlucujem JA kada ce neko biti pusten za ADSL, a ni telefonska centrala, samo imam nezvanicni izvor informacija. i trudim se da vam ih prenesem.

Megahost je napisao(la):
Ne odlucujem JA kada ce neko biti pusten za ADSL, a ni telefonska centrala, samo imam nezvanicni izvor informacija. i trudim se da vam ih prenesem.

Da li mozda znas za centralu Zemun Polje? Centrala je najnoviji model Alcatela (instaliran u decembru prosle godine), sa ADSL i HDSL mogucnostima. U Telekomu nisu znali za to (katastrofa), a provajderi kao papagaji ponavljaju da nema mogucnosti. Tehnicar u centrali mi na ekranu pokazivao opcije koje postoje... kao, potreban je nalog iz Telekoma da se oprema aktivira... prosto nisam mogao da verujem. Ali, oni ljudi nemaju pojma, ne zavisi ta odluka od njih...

Unapred hvala!

cozmo je napisao(la):
Da li mozda znas za centralu Zemun Polje? Centrala je najnoviji model Alcatela (instaliran u decembru prosle godine), sa ADSL i HDSL mogucnostima. U Telekomu nisu znali za to (katastrofa), a provajderi kao papagaji ponavljaju da nema mogucnosti. Tehnicar u centrali mi na ekranu pokazivao opcije koje postoje... kao, potreban je nalog iz Telekoma da se oprema aktivira... prosto nisam mogao da verujem. Ali, oni ljudi nemaju pojma, ne zavisi ta odluka od njih...

Unapred hvala!

I mene isto interesuje.

Zemun polje??? Hm... Da li da vam kazem??? Ili da cuvam za sebe???? Cekaj da razmislim!!!!! Mislim da ce biti ADSL ready < uf problem sa tastaturom> <ceprkam po kompu> , NEZVANICNO , < uf opet tastatura preoblem> N E M O G U da napisem datum, malo se mucite ovom zagonetkom>>> Na koletov 16.rodendan i plus 70 dana i oko tog datuma plus ili minus 3, 4 dana. Ajde matematicari da vas vidim sa ovim problemom.

To ispadne negde u februaru.:S: Ali problem je sto centrala jeste ADSL ready, ja bio u centrali, video opremu, server... i sve sto ide uz to + HDSL ready!! Tehnicar je samo rekao: potreban je nalog od "glavonja" pa da se ljudi prikljuce... eto, to mi nije jasno. Jasno bi mi bilo da nema opreme ili slicno... ali posto sam svojim ocima to video... onda mi nije jasno (al ga ukomplikovah)... :D
In any case, hvala na informacijama i trudu! :)

Poslednja izmena:
Ja smatram da je centrala ADSL ready kada provajder obavesti korisnike na toj centrali da mogu imati ADSL, pa svi datumi su po toj igri. Imam nekoliko izvora informacija> Telekom, provajdera, strucnjaka itd. Naravno ne smem da javno spomenem njihova imena, jer ti ljudi zele da ostanu anonimni. Ovom prilikom veliki pozdrav za SVE njih!!!!
I mogu da najavim USKORO otvaranje novog ISPa koji ce pruzati najkvalitetnije usluge po pristupacnoj ceni, o novom ISPu toliko.

Srky je napisao(la):
Stvarno ne znam sta da kazem, nadam se da ce biti kraj oktobra... Grrrrr :mad:

JOS UVEK NIKAKVIH INFORMACIJA!

Polovina je novembra, a senjacka centrala jos uvek nije osposobljena :wall:

GRRRRRR... :mad:

ma opusti se. ne ide to tako brzo kod nas. ja sam na obichan fixni telefon chekao DVE godine (ne, ne zivim na marsu :D )

@megahost: a za kumodraz 2 ima li neki info?

HAHAHA! Jos uvek nista

Srky je napisao(la):
JOS UVEK NIKAKVIH INFORMACIJA!

Polovina je novembra, a senjacka centrala jos uvek nije osposobljena :wall:

GRRRRRR... :mad:

MISIM SHA' RECI :trust:

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Srky je napisao(la):
MISIM SHA' RECI :trust:
stvarno shta reci... evo vec godinu dana cekam da Senjacka centrala se osposobi za ADSL i jos uvek nista... :wall:

I sta na kraju bi sa Senjakom.. da li neko zna?

Nazad
Vrh Dno