Šta je novo?

Centrala "Bežanija" problem sa ADSL ???

ivo.r

Čuven
Učlanjen(a)
30.08.2000
Poena
649
Danas negde od 12:30 mi ne radi ADSL. Carrier signal postoji (lampica svetli :d) ali ništa ne ide :( Provajder Sezam. Ima li još neko sa centrale Bežanija i kako mu funkcioniše veza?

Jesi li zvao Sezam? Šta oni kažu? Ako imaš alternativu (dialup bi trebalo da radi) napiši mail ZZ-u ili .simi.

Ja sam na Eunetu isto centrala Bezanija kazu da se telekomu desila havarija tako tako da smo bez adsl-a. Ni drugaru koji je na Veratu ne radi
Takodje imam carrier ali nema protoka i ne mogu da se logujem

evo i na PTT od juce popodne ne radi ADSL ;) takodje Bezanija

Otisle su im ploce u centrali, obecali su da ce u toku danasnjeg dana veza opet biti uspostavljena. :) Ostaje da cekamo i verujemo im na rec. ;)

Jesi li zvao Sezam? Šta oni kažu? Ako imaš alternativu (dialup bi trebalo da radi) napiši mail ZZ-u ili .simi.

Jutros sam dobio odgovor od ZZ u konferenciji. Kvar je u Telekomu, ne rade Bežanija, B. Kosa i Ledine. Trebalo bi se sredi u toku prepodneva.

Što se alternative tiče, evo malo se potsećam kako je bilo pre 15god. Kačim se na 9600bps :d

Otisle su im ploce u centrali, obecali su da ce u toku danasnjeg dana veza opet biti uspostavljena. :) Ostaje da cekamo i verujemo im na rec. ;)

to su i meni rekli, centrala Bežanija, Beotel.

samo mi nije jasno kako mogu da im "odu" sve ploče odjednom ?

Ja sam na Yubc-u i biće mi drago da vas informišem, a i vama da saznate, da nikakav prekid nisam imao :)

Meni je upravo proradilo. Ostali?

da radi :)

Ziveli vi meni! :D

Ma strasno sam se osecao celih 24h
sa 512k na 56k... pa jos zaboravi da treba da se i disconnectujes :)

Pa ti si leteo i na 56k :d Kod mene je bilo 9600, na toliko zaboraviš i da si kliknuo na link, a ne da se diskonektuješ :d Bilo - ne ponovilo se.

Vrh Dno