Šta je novo?

cene tft-a u 2007 [iliti ''cifre ne lazu'']

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

jaybox

Slavan
Učlanjen(a)
11.01.2005
Poena
319
predvidja li neko kako ce se kretati cene lcd-a posle ng, recimo krajem januara, toliko mi nije problem sacekati :)

Pa, evo ja predvidjam! Bice nize po modelu za 10-20 eura, a neke firme i do 30 eura, jedino nemam kristalnu kuglu pa da ti kazem koje firme, i koji bi tebe model, cenovni rang, klasa, interesovala??? Ali cim dobijem kristalnu kuglu ja cu i ovo ostalo da odgovorim i predvidim.

Poslednja izmena:
A sta ako nastane nestasica za vreme novogodisnjih praznika pa cene skoce ili stagniraju ?

Da neko moze sa sigurnoscu da prognozira kretanje cena nekog proizvoda bio bi na wall street-u i veoma uspesan ;). Za dobru prognozu kretanja cena nekog artikla ljudi trose mnogo, mnogo vremena, a i potrebno je mnogo znanja.

Ma sta ima da se razmislja?!? Nestasice nece biti, bar ne vece. Ima dovoljno proizvodjaca, cene ce nastaviti da padaju kao i do sada, polako. Dakle Jaybox ne ocekuj nista posebno od toga sto ces cekati 2 meseca

Ne proizvode svi panele ;) dovoljno je da nestane panela i eto ti skok cena....deshavalo se i sa mogim drugim stvarima slichno. Ko je rekao memorija?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno