Šta je novo?

Cene Izmedju fixne i mobilne

Golden

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
660
zna li se cena izmedju fiksne telefonske mreze i centrala mreze mobilnih telefonskih veza trenutno ?
Ili onako od oka :)

Sa onim poslednjim poskupljenjem mislim da je 11 din minut fixni=>mobilni tel.

P.S.I onda se pitam zasto mi je tel recun velik.

nesharm je napisao(la):
Sa onim poslednjim poskupljenjem mislim da je 11 din minut fixni=>mobilni tel.

A 4,5din/min. posle 22h..nisam siguran,ali mislim da je tako.

Ako je tako,onda je verovatno 9 din/min preko dana.Nije to malo,posto 95% poziva na mob obavim tokom dana.

Na Telekomu kazu sledece:

u IV zoni:

obuhvata telefonske razgovore obavljene od pretplatnika fiksne ka pretplatnicima mobilne telefonske mreže

impulsni interval u jakom saobraćaju je 2 sekunde, a u slabom 4 sekunde
Primer (za fizička lica): 1 minut u jakom saobraćaju: 30 impulsa x 0,3644 = 10,93 din

Ja vec mesec dva ne zovem sa fixnog na mob, nego sa moba... ista cena a lakse se dobije.

Re: Na Telekomu kazu sledece:

Golden je napisao(la):
u IV zoni:

obuhvata telefonske razgovore obavljene od pretplatnika fiksne ka pretplatnicima mobilne telefonske mreže

impulsni interval u jakom saobraćaju je 2 sekunde, a u slabom 4 sekunde
Primer (za fizička lica): 1 minut u jakom saobraćaju: 30 impulsa x 0,3644 = 10,93 din

Znaci bio sam u pravu.Bolje da nisam :).Recimo,cena u Nemackoj je oko 1DM minut ako se dobro secam...ali to su Nemci,sa njihovim platama.

Re: Na Telekomu kazu sledece:

Golden je napisao(la):

Necu da sirim dezinformacije, ali mi je vise ljudi pominjalo da ce impuls biti 0.68 ili tako nesto.
Any INFO?

Nikad se ne zna.....
sa PTT lopurdama belosvetskim
bar da imam(o) normalnu centralu nego vrtis mob i digitalnu 15 puta.... :mad:

i mi ocemo u EUROpu? Ocemo k**ac.... uslov je da cela zemlja ima digitalne centrale ako se ne varam.

boom ctp;

Nazad
Vrh Dno