Šta je novo?

Cene FX-a...

Cena je ogromna mada sam ja ocekivao i dosta vecu cenu.

Kokos je napisao(la):
Broze uzeli ti Ati-a,:wave;
Trenutno je na Floridi, hvala na pitanju:)
Uzeo sam FIC AT010 9700PRO za 280$ sto dodje 260eura;)

:wave;

Jel moze neko da postuje cene, ne mogu da otvorim stranicu.

Pa verovatno su zatvorili stranicu, covek se interesuje za cene, kao i ja pa bi bilo lepo da neko posalje neki tekstic sa cenama. Mislim da je to sasvim razumno. Ovde smo da bi pomogli jedni drugima da saznamo nesto... ,)

WE KNOW THERE will be two variations of the GeForce FX card with different prices, and though Nvidia is still not ready to talk about it officially, many of the cats have crawled out of the bags one way and another.
We also know the names of the cards are yet to be confirmed but they are likely to be Geforce FX 5800 Ultra and Geforce FX 5800.

We heard that these two versions are likely to have really different memory and core frequencies from Nvidia.

The price for the high end version of the card that will feature 128MB of memory, using Nvidia's reference design, will be around €600 for the card with VAT. This tax varies within the European Union, so it's probably €499 before VAT.

We're still hearing that they won't be widely available in European shops until the end of February.

I did further investigation and found that BFGtech guys formed by the former Visiontek crew is already offering its cards for preorder for €400 excl VAT with availability in March 2003, round about CeBIT time. Its card will be 500MHz for the GPU, and 1000 DDR II clocked. Some of these cards are being offered cheaper, elsewhere.

As far as we are aware, the chances that you will see some reviews of the cards before the end of January are practically zero.

This will push Geforce FX into really being a March product since that's when we assume we'll see large quantities.

But by then ATI may already have an answer to the GeForce FX. µ

T|T|A|\| je napisao(la):
Sto bi ih postovali?Kakve veze postovanje ima sa tvojim problemom otvaranja stranice?
:confused:

Sta pricas bre ti?! I sto si koji qrac javljao ako neces da pomognes?
Ne mogu da otvorim sajt koji je Broz postovao, a hocu da proctiam taj info, jel tu nesto cudno?! Bezi bre dijabolo.

P.S. Hvala Broz! :)

Amon_Ra je napisao(la):
Sta pricas bre ti?! I sto si koji qrac javljao ako neces da pomognes?
Ne mogu da otvorim sajt koji je Broz postovao, a hocu da proctiam taj info, jel tu nesto cudno?! Bezi bre dijabolo.

P.S. Hvala Broz! :)

Sine ti si mu ga bas dao. Svaka ti cast ja ovo ne bih mogao da kazem ma koliko bio tip bezobrazan. :beat:

Ma ti si dijabola,znas!Postovati je rec koja se koristi za iskazivanje "postovanja prema nekoj osobi"a ti si glup da bi to shvatio!
Neznam da li si cuo nekad recenicu:
"Veoma ga cenim i postujem"
:cuss:

T|T|A|\| je napisao(la):
Ma ti si dijabola,znas!Postovati je rec koja se koristi za iskazivanje "postovanja prema nekoj osobi"a ti si glup da bi to shvatio!
Postovati znači poslati post.
Poštovati znači iskazati poštovanje.
NauČi razliku između S i Š pre nego Što poČneŠ da skaČeŠ na ljude.

T|T|A|\| je napisao(la):
Koliko dugo ti koristis internet kao informacioni fenomen? Sat, dva mozda mesec dana ali ne vise od toga. Pa covece postoje dva nacina da se napise to na sta ti mislis:
1. poštovati
2. poshtovati

zavisi da li koristis serbian latin ili od dva slova pravis jedno ALI kad se napise postovati tu dileme nema i to znaci samo jedno.

PS kao obajshnjavash cinjenicu da si ti jedini koji je to shvatio na "pravi i inteligentan" nacin a mi ostali eto od gluposti smo u zabludi??

WoyKhan je napisao(la):
Postovati znači poslati post.
Poštovati znači iskazati poštovanje.
NauČi razliku između S i Š pre nego Što poČneŠ da skaČeŠ na ljude.

Da da bravo.Ja sam poceo prvi da skacem,a?!Vrati se malo pa pogledaj.
Mogao je da kaze kaze "napisati".Me nervirate tako.Ko da je prebitna stvar

Naravno da je bitna stvar. Ovde se radi o pomoci i postovanju, a da smo hteli da se pljujemo otvorili bi drugi sajt. Npr. www.pljuvanje.co.yu

PS: E kako sam se samo toga setio.:beat:

T|T|A|\| je napisao(la):
Da da bravo.Ja sam poceo prvi da skacem,a?!Vrati se malo pa pogledaj.
Da, ti.
Čovek je lepo zamolio da mu neko ovde postuje taj text jer on ne može da otvori stranu.
Mogao je da kaze kaze "napisati".Me nervirate tako.Ko da je prebitna stvar

Da, sad će svi da pišu na način da tebi bude razumljiv...
Samo ti nemoj da se nerviraš :)

jazza je napisao(la):
Naravno da je bitna stvar. Ovde se radi o pomoci i postovanju, a da smo hteli da se pljujemo otvorili bi drugi sajt. Npr. www.pljuvanje.co.yu
Pomoći i ćemu? :) Postovanju ili poštovanju? :)

BTW ne radi ti link :D

WoyKhan je napisao(la):
Da, ti.
Čovek je lepo zamolio da mu neko ovde postuje taj text jer on ne može da otvori stranu.

Da, sad će svi da pišu na način da tebi bude razumljiv...
Samo ti nemoj da se nerviraš :)

Ha-ha.Mislis da si pametan?

Zatvaram thread pre nego sto pocnem sve da vas izbacujem zbog nedostajuce granice tolerancije.

Ako ste htelo da istrazujete filoloske aspekte interneta i anglicizama u nasem jeziku, nasli ste pogresan forum.

Nazad
Vrh Dno