- Učlanjen(a)
- 18.09.2000
- Poena
- 740
Trenutno je na Floridi, hvala na pitanjuKokos je napisao(la):Broze uzeli ti Ati-a,:wave;
Jel moze neko da postuje cene...
T|T|A|\| je napisao(la):Sto bi ih postovali?Kakve veze postovanje ima sa tvojim problemom otvaranja stranice?
![]()
Amon_Ra je napisao(la):Sta pricas bre ti?! I sto si koji qrac javljao ako neces da pomognes?
Ne mogu da otvorim sajt koji je Broz postovao, a hocu da proctiam taj info, jel tu nesto cudno?! Bezi bre dijabolo.
P.S. Hvala Broz!![]()
Postovati znači poslati post.T|T|A|\| je napisao(la):Ma ti si dijabola,znas!Postovati je rec koja se koristi za iskazivanje "postovanja prema nekoj osobi"a ti si glup da bi to shvatio!
Neznam da li si cuo nekad recenicu:
"Veoma ga cenim i postujem"
:cuss:
Koliko dugo ti koristis internet kao informacioni fenomen? Sat, dva mozda mesec dana ali ne vise od toga. Pa covece postoje dva nacina da se napise to na sta ti mislis:T|T|A|\| je napisao(la):Ma ti si dijabola,znas!Postovati je rec koja se koristi za iskazivanje "postovanja prema nekoj osobi"a ti si glup da bi to shvatio!
Neznam da li si cuo nekad recenicu:
"Veoma ga cenim i postujem"
:cuss:
WoyKhan je napisao(la):Postovati znači poslati post.
Poštovati znači iskazati poštovanje.
NauČi razliku između S i Š pre nego Što poČneŠ da skaČeŠ na ljude.
Da, ti.T|T|A|\| je napisao(la):Da da bravo.Ja sam poceo prvi da skacem,a?!Vrati se malo pa pogledaj.
Mogao je da kaze kaze "napisati".Me nervirate tako.Ko da je prebitna stvar
Pomoći i ćemu?jazza je napisao(la):Naravno da je bitna stvar. Ovde se radi o pomoci i postovanju, a da smo hteli da se pljujemo otvorili bi drugi sajt. Npr. www.pljuvanje.co.yu
WoyKhan je napisao(la):Da, ti.
Čovek je lepo zamolio da mu neko ovde postuje taj text jer on ne može da otvori stranu.
Da, sad će svi da pišu na način da tebi bude razumljiv...
Samo ti nemoj da se nerviraš![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari