Šta je novo?

Cena za 2x1Gb DDR

dAnijeL

Čuven
Učlanjen(a)
24.05.2002
Poena
609
Da li je 190evra ok cena za 2x1Gb DDR module (CL2 Mushkin 2-2-6 PC3200)

Da.

Mislim da je to malo malo :) za 2GB odlicne memorije

Novi 1GB NCP memorije je oko 100 evra...

Ma imas PQI 1GB, jako solidna, za oko 90€. Mada je skoro usledio skok cena, i to za oko 10-15%, neki ih jos imaju po starim.
Ali, mislim da je to DA bilo vise nego dovoljno, sta ima jos pricati o tome.

Duke Nukem je napisao(la):
Mislim da je to malo malo :) za 2GB odlicne memorije

Novi 1GB NCP memorije je oko 100 evra...

Apacer 1GB modul PC3200 je oko 80€-85€.

...al' ovde se prica o Mushkin memoriji, koja bas i nije u tom rangu...

p.s. Paradigma, znam da ti to dobro znas... :)

Au bre Delija :D, čitaj ceo thread, kvotovao je čoveka koji je spomenuo NCP... ;)

Pa zato sam i napisao post scriptum. ;) Nije se odnosilo na Paradigmu koji to, naravno, zna, vec ostali izgleda nisu ni culi za Mushkin, pa ne verujem da su skontali njegov sarkazam...

Cek` malo, spomenuo sam taj NCP cisto poredjenja radi, ko zna mozda bih pomenuo i PQI ili Apacer ili najbudjaviju od budjavih memorija ACE, dakle nebitno koliko kosta memorija neuporedivo slabijih performansi...

Sta sam `teo da kazem : I dalje mislim da je 190 evra malo za 2GB odlicne memorije koje ni nema u Srbiji ( bez CG)

Ja sam pre par dana prodao 2x512 Crucial BallistiX DDR400 2-2-2-5 za 160 evra , dakle duplo manje memorije veoma slicnih performansi za skoro pa tu cifru za koju bi on dobio za 2GB, dakle samo mislim da ta memorija koju on prodaje vredi nesto vise od 190e...

P.S.

Delija, cuo sam za Mushkin, i bas ovih dana mi stize 1 redline i 1 ballistix tracer na testiranje... ;)

Ne bih nesto mnogo isao vise sa cenom jer nije nesto posebno overklokerski raspolozena. Fabricka setovanja za magistralu na kojoj je predvidjena da radi su dobra, pogotovo u odnosu na standardnu ponudu koja se kod nas vrti...

Nazad
Vrh Dno