To sto ima DX9 podrsku moze da okaci macku o rep. Kakve veze ima to sto ce on da vidi neke "super efekte", kada ce mu sve to sto vidi seckati?!!!c3 je napisao(la):za te pare msi fx5200 t128 128mb -dx9 kartica
a ako prodas gf2 + 70e moze i nesto bolje cheers
sikili je napisao(la):ma samo ATI :beat:
Mali HoBiT je napisao(la):pa nema ga jer je sporiji od ti4200,a inace r9000pro = 9200 sa 128mb rama.
Mali HoBiT je napisao(la):pa nema ga jer je sporiji od ti4200,a inace r9000pro = 9200 sa 128mb rama.
Otome je u postu iznad tvog pricao delimirnotax je napisao(la):...
Zar nije 9200 naslednik 9000, samo sa AGP 8X ?
Mudri je napisao(la):...
Otome je u postu iznad tvog pricao delimir
delimir je napisao(la):...
Uf...Moram da kazem da je ovo daleko od istine. R9200 je obican R9000 sa AGP8X interfejsom i kao takav je znacajno sporiji od R9000Pro. Tu nema dileme. Verzija sa 128 MB moze da bude podesena samo jos konzervativnije za memoriju, a samom R9200 nije potrebna tolika kolicina memorije. Sve u svemo R9000Pro je bolje resenje od bilo koje R9200 kartice, bas kao i sto je R9100 bolji od 9200. U poredjenju sa Ti4200 svi spomenuti ATi modeli su sporiji i inferiorniji tako da je preporuka za Ti4200 sasvim na mestu.
Neki redosled tih sporijih Ati kartica bi bio (od najbrze ka najsporijoj): R8500, R8500LE, R9100, R9000Pro, R9200, R9000, R7500...Naravno situaciju dodatno komplikuju 64-bitni i 128-bitni modeli R9200 i sl. Takodje, R8500LE/R9100 su prakticno iste kartice...
OptiPlex je napisao(la):Refresh strane posle ponovnog konektovanja za svaki slucaj ili obrisi/edituj svoj novi post 🙂
OK, sve je to na mestu... i to da nema za 70 evra, a i to za polovnjake.c3 je napisao(la):e ja nisam rekao da t4200 nevaja :cuss:
a ja sam skeptican sto se tice polovnih delova.
pa tako da ako ga nemrzi nek juri t4200
a i bogami tesko ce naci za 70e koliko moze da da
a ako oce bestbuy novu karticu nek uzme fx5200
a to sta ce biti sa dx9 videcemo uskoro :beat:
notax je napisao(la):...
U bre, Opti, bash se lozis. Nije "sta da radim ?" bilo pitanje, vec je trebalo da znaci "bem li ga, necu sad zbog nekoliko minuta ili par desetina, da se akam i refreshujem". Ja sam na najstarijoj centrali, a ni provajder nije zlato, tako da je chesto to prilicno gubljenja vremena. (ako neko veruje da kod lose konekcije i za nekoliko refreshova i postova treba nekada i 10-20 minuta). Sretan sam zbog onih koji imaju kabl ili ISDN, ali ja bih sada bio zadovoljan i sa digitalnom centralom.
PoZ
MAD_MUzzY je napisao(la):...
E, mora tvoja da bude poslednja pa makar ti pukla veza :mrgreen:
I'm a man of a few words, but na ovo moram da odgovorim, a i da zakljucim temu.CAR je napisao(la):...
Dante, bice jedan Siluro Ti4200 na prodaju vrlo uskoro, a moze da se O/C-uje mnoooogo... pa ti skupljaj pare, jer za 70 evra necu da ga prodajem sigurno 😉
znam da je 9100 128mb = 8500LE
No problemo, videces je vec kad bude bila na oglasima... lako ces je prepoznati, bice najskuplja tamo! :beat: :dDante je napisao(la):...
I'm a man of a few words, but na ovo moram da odgovorim, a i da zakljucim temu.
70 evra je moja zelja a naravno da ta karta kosta vise. U svakom slucaju javi se Care, kad bude bila na prodaju.
Hvala svima na savetima i dobroj diskusiji! cheers
Regards Dante
Sorry, but I don't like that prebudzene variants. Paradigma already offered me for 125e. Judging by that, yours will be 150, and that is too much for me! :|CAR je napisao(la):...
No problemo, videces je vec kad bude bila na oglasima... lako ces je prepoznati, bice najskuplja tamo! :beat: :d
Nice mixture of english and srpski :d:dDante je napisao(la):...
Sorry, but I don't like that prebudzene variants. Paradigma already offered me for 125e. Judging by that, yours will be 150, and that is too much for me! :|
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari