Šta je novo?

Cena 042 SMIN-a ista?

djalf

DJ u penziji
Učlanjen(a)
27.11.2004
Poena
2,645
Gledao sam Moj racun za moj ISDN i koliko vidim, cena dial-up usluge preko 042 broja (flat) je ostao isti, dakle nije vise kao lokal koji JESTE poskupeo! Moze li neko ovo da mi potvrdi preko njegovog "Moj Racun" naloga, cisto da nije neka greska kod mene (mada ne verujem)?
:wave:

Cuo i ja za tu informaciju.

Sad sam proverio kacenje na regularne brojeve...obracunava se po novom cenovniku.

Bas sad poceh da se kacim preko 042 pa javljam sutra kad izbace listing.

Potvrdjujem, meni se pozivi od 3.maja u lokalu tarifiraju po novom, ali je 0421 ostao isti.

Potvrdjeno je od ljudi koji rade u PTT-u, cena SMIN-a je ista kao i pre.

sufox je napisao(la):
Ne deluje logicno da je cena ista

Ne deluje ali je tako.

Bas sad proverih listing i to je to...042-1 po starom a fiksni po novom cenovniku. Samo neka ostane tako.

Verovatno su zaboravili na 042
No setice se vec pre ili posle

Tip:

SMIN - Višenamenska Internet mreža Srbije (Serbian Multiservice Internet Network)

@sufox
Ne baksuziraj :p !
Internet bi i trebao da ima jeftiniju tarifu jer se ne smatra razgovorom kao lokal. Sledeci korak bi bio flat i broj koji ne bi kucao impulse,slicno kao ADSL, uz vecu cenu flat-a. Tako je u inostranstvu.

Vidim da se dosta na forumu prica o poskupljenju, i jos jednom vam potvrdjujem da SMIN 042 nije poskupeo. Cena je sada duplo manja nego lokal.

Ja samo da potvrdim(od viska ne boli glava ;) ) da SMIN nije poskupeo, dakle i dalje veze stare tarife/impulsni intervali.
Ovo prenosim sa Fax-a koji gledam, a koji je stigao od Telekomove sluzbe za prodaju usluga...

Videcemo u Junu uz racun !

Quote iz gore pomenute teme (za one koji je nisu pratili):

kUdtiHaEX je napisao(la):
Da li se iko zapitao zasto 042 nije poskupeo? Izgleda da nije. Svima bi trebalo da bude poznato da je cena iznajmljenih linija skocila. A znate ko ima iznajmljene linije - naravno, provajderi. I sada, postoje dve opcije: 1. da se 042 brojevi polako gase, jer nisu profitabilni; 2. da se podigne cena sati ili flat paketa od strane provajdera, sto automatski znaci i skuplji net, zar ne? I naravno, Telekom je oprao ruke u startu "mi nismo digli cene za 042 a to sto su provajderi podigli, to nije nas problem". Ne brinite, na sve su mislili.

A brojevi provajedera na 011?

Za nas na analognim koje sa sminom rade na 9600 bps (a sa 011 na 28 000).

Mare je napisao(la):
A brojevi provajedera na 011?

Za nas na analognim koje sa sminom rade na 9600 bps (a sa 011 na 28 000).

Poskupelo. :-devil-:

BTW, bas me cudi da ti slabije radi na 042. Dok sam imao raspad centralu bolje mi je radilo sa 042 nego sa 011 brojevima.

Cudni su (komunikacioni) putevi Telekoma...

Super sad cemo da pitamo Tatjanu sto kompresija nije ukljucena, kazu provajderi da je Telekom kriv :D

Ma bas me briga za kompresiju, vazno da dobro radi na ISDN-u :p

A ja od 1.maja svaki 10-i dan mogu da se zakacim na 042 dok na druge brojeve iz prve.

@BigBoy
Koja centrala? Koji Modem imas? Probaj neki drugi modem.

USRobotic 56k externi (serial), centrala je digitalna, od novijih. Ajde probacu drugi modem......

BigBoy je napisao(la):
A ja od 1.maja svaki 10-i dan mogu da se zakacim na 042 dok na druge brojeve iz prve.
...а ја се без проблема качим али ми веза пуца на сваких 10-15мин :wall: :wall: :wall:

Nazad
Vrh Dno