Šta je novo?

Cemu toliko frke oko SOF2?!

bibby

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2000
Poena
680
Sasvim obicna igra koja je pritom dosta losija i od Jedi-a i od Mohe... Nista posebno tacnije nista novo nije vidjeno. Na kraju drugog nivoa sam je uninstalirao, bas je bez veze igra.
Jos me je dodatno iznervirao bug pri nastavku igre iz save-a.

Igra je krsh.

Slazem se da je igra krsh, ali ono oko cega vredi dizati buku je, ako se dobro secam, bas drugi nivo. Kolumbijska dzungla. To je ubedljivo najlepsi nivo od svih, i najbolje uradjen. Cak cu biti slobodan da izjavim da je to najbolje uradjena borba u dzungli, do sada.
Sto se ostalih nivoa tice, glupi su kao i prvi deo igre.

Pozdrav...

krsh?ma daj...

chak i da jeste losha[nisam josh probao]ne mozesh da je strpash u tu kategoriju,a ionako se igra samo iz jednog razloga...krvoprolice :]

Ljudi,a jel neko hoce da se menja za taj SoF2???

Imam oko 50 diskova za prodaju i zamenu i bas bi voleo da posedujem taj SoF2 koji vam se nije bas svideo.

Evo dacu 3 diska za ta 2 CDa

Kontakt na email

Ma igra je previse izvikana.Jedini plusevi su odlicno kasapljenje protivnika:) i odlicno odradjena dzungla.Sve ostalo je prosecno i vec vidjeno.

Amon_Ra je napisao(la):
Jos me je dodatno iznervirao bug pri nastavku igre iz save-a.

Igra je krsh.
A kako se manifestuje bug? Meni kad nastavim igru iz save , blokira komp......ne bas svaki put ali desi se..

teofilovic je napisao(la):
Ljudi,a jel neko hoce da se menja za taj SoF2???

Imam oko 50 diskova za prodaju i zamenu i bas bi voleo da posedujem taj SoF2 koji vam se nije bas svideo.

Evo dacu 3 diska za ta 2 CDa

Kontakt na email
ako je bas zelis, ti se lepo pokupi na 16icu pa cu ja da ti narezem

Nazad
Vrh Dno