Šta je novo?

Cemu sluze razni DeskUtil programi????

nesrulz

Slavan
Učlanjen(a)
04.11.2004
Poena
319
Hi,

Neverovatna stvar.

Ljudi se ubise od razvoja DeskUtil programa za WinXP, a on ima SAVRSENSTVO koje je u njemo integrisano i zove se gpedit.msc !

Znaci potrebno je samo u Start > Run... gpedit.msc i SRECI NIKAD KRAJA!!!

Ja sam u ovom programu podesio SVE sto sam ikada hteo i za sta sam koristio BUG-ovite programcice (AutoRun, Ugasio sam Windows Messenger iz Tray-a i StartUp-a.....) SVE STO POZELITE MOZE!

Najbolje od svega je sto nemorate da se brinete dali ce biti nekih problema i BUG-ova NARAVNO posto je ovo alat koji dolazi uz WinXP.

Netreba vam nikakav Manual posto je sve lepo objasnjeno kada se klikne na neku opciju. Dobije se detaljno uputstvo.
Laksi je za upotrebu od SVIH DeskUtil programa koje sam video! NARAVNO DA JE NAJVAZNIJE STO JE 100% BEZBEDAN PO WinXP!

Pozdrav!

Two Thumbs Up!! :banana:

Ljudi su opčinjeni ti malim programčićima. Međutim, oni koji ne znaju se plaše komande run...

Pozdrav!

Dobro de, niste izmislili rupu na saksiji. Neko voli da to sve odradi sa nekoliko klikova mišem (ne kažem da ja to volim). Ako volite da čačkate svoj Win pogledajte već sto puta pomenuti sajt http://infinite.on.neobee.net/ (trebalo bi da plati za reklamu 🙂), pa samo napred.

Nazad
Vrh Dno