Šta je novo?

Cemu interent preko Ic porta i mobilnog?

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Kad vec imam 56K vezu?samo zato sto je dzabe?

Pa recimo moj drug preko mobilnog i laptop-a kontrolise i popravlja rulete po celoj Srbiji u svakom momentu.

to nije dovoljno da je dzabe :wave;

Da znash da ne mora da bude samo preko IC porta. Moze i preko kabla i preko BT-a! Pa jednostavno - mobilni u dzepu, internet na dlanu (mislim da je ovo Uzelac rekao :d)

Mesecna usteda od 850 din. ili koliko vec dodje flat, plus troskovi telefonskog racuna plus slobodan fiksni telefon... hmmm na dva meseca to izadje lepa svotica... ;)

SittingCrow je napisao(la):
Pa recimo moj drug preko mobilnog i laptop-a kontrolise i popravlja rulete po celoj Srbiji u svakom momentu.

Ili konvertovanje kvota za kladionicu i ubacivanje istih u software po uplatnim mestima :) (iz kola ili kafica, sa notebookom, naravno :))

Samo jos da pocne da se placa, pa da non-stop radi kako treba i da vidis kakve cu primene da mu pronadjem ;)

Mozda neko nema fiskni telefon? Ovog trenutka poznajem jednog lika koji nema fiskni i pristupa preko GPRSa, a ko zna koliko ih ima.

Do uvodjenja SMINa, masi ljudi bi bilo jeftinije i da se palca onih 30-40-50 evra meseceni flat nego da zovu van lokala....

Ne moze da skodi?!?!

Ja sam vec ustedio.Imam para da kupim svaki dan sebi uzinu :D :D
istina da za surf nije nesto ali dosta dobro.
i da nekazem kakva majka da preko noci moze da ti stigne 200mb
neki dobar demo ili slicno.

jel` moze neko ovde ili na pm za prepaid 064 da mi kaze "kljucne" parametre povezivanja.
MMS mi radi, ali nesto mi konekcija ne ide...

(t68i na IR - komunikacija ostvarena, broj vrti, ali konekcije nema)

Uspeo sam da se povezen preko prepaida na 064.znaci slede se uputstva sa telekomovog sajta , samo sto sam u extra settings stavio umesto "gprsinternet" sledece "mms".E sad nakacio sam se na 57600, ali... konstantni download je negde oko 4Kb/s .To je skoro upola manje od konekcije. Jedina dobra stvar je sto je dzabe.A sta je sa eventualnim virusom koji m_o_z_e da prodje kroz phone?

I menei je 4kb/s a ja mislim i ostalima.
E sad zavisi meni je sa ic.preko kabla je dosta sporije.
a kako je preko bt stvarno neznam.

kada je za Dz i sirce je slatko :mrgreen: :mrgreen:

Nazad
Vrh Dno