Šta je novo?

Celo selo voli belo - ASUS notebook

• Začetnik teme delimir
  • Datum pokretanja
D

delimir

Guest
Meni se cim ga vidim jede bela cokolada (isto sam se tripovao i na one bele Soltek graficke kartice) :)

ASUS S5200NE

asus_s5200ne_nokia_sm.jpg

Fini Centrino, gomila dodatne opreme (externi slim combo uredjaj, radio mouse, torba, softver, nema Windows-a :d ), ultra lak (1.28g !)

edchoice.png

Posle "prenosnih racunara" od par kilograma, ovo je pravo osvezenje...

http://www.xbitlabs.com/articles/mobile/print/asus-s5200ne.html

Poslednja izmena:
Combo - 250g !
Ste videli "ciljnu grupu" :d : "...rounded corners and silver parts make this notebook a fabulous choice for a woman..."

Prvo sam pomislio "Fuj, kako je ruzan", a onda sam video da su ciljna grupa zene :d .

Poslednja izmena:
Genghis Khan je napisao(la):
Combo - 250g !
Ste videli "ciljnu grupu" :d : "...rounded corners and silver parts make this notebook a fabulous choice for a woman..."

Imao sam bas taj ASUS Combo - nije uospte tezak ili sl. Jedino je neprakticno sto ima poseban adapter. Uostalom, kuci instaliras sve sta ti treba, a nosis notebook sa sobom - kao PDA. ;)

Ma dobro je ovo, kome ne valja beli ima i jaci model koji je crne boje, a ima P-M na >1.4 GHz. Ti crni su tezi oko 70g (teza je crna farba :d )...

Blah, kanta...tr1mp ima 1.4kg, a interni combo ;)
I definitivno je tacno da zene odmah zele da poseduju notebook bele boje....bez obzira sto im modeli u "klasicnim" bojama nikada nisu bili potrebni....

Hm...Evo mi ga ovde sada IBM R50. Sta da kazem, nije toliko lagan, nije toliko lep, ali je bre najbolji :D Stvarno, opako dobra Centrino masina...

Znate onu foru - kad chovek pita boga - "jeli, zasto si stvorio zene tako lepe?" A Bog odgovara - "pa da bi ih vi muskarci voleli"... -"Aha, a zasto si napravio da budu tako glupe?"
-"heh, pa da bi one mogle da vole vas!"

pozdrav

Meni se sviđa plava koju ima ECS na svojim lapovima. ,)

Ja video samo sive verijante Dell-ova. :)

Da li to znači da će uskoro da se pojavi na Benchu test R50?

Da to znaci bas to :D Mada videcemo, mora Sale da da odobrenje :D Jos pregovaramo. Salim se.

Ide prvo Athlon 64 3000+ (Stameni bi trebalo da to okaci veceras), pa onda narednih dana vrlo detaljan i opsiran prikaz IBM R50. Posle toga ide Toshiba Tecra S1, sa koje upravo i kucam.

Hvala! :wave:

Nazad
Vrh Dno