Šta je novo?

CellFactor Revolution - Full Free Game

Učlanjen(a)
03.10.2005
Poena
379
Poslednja izmena:
Cek jel ova igra iskljucivo namenjena za multiplayer, ili ce izaci i za single player?

A kako radi na nekoj osrednjoj masini bez te kartice za fiziku?
Jel je neko probao?

OK, jedva cekam, da ne skidam ovoliko, pa posle nista...

PS.
Molim te napisi i na cemu si testirao, tj definisi ovo "neka", "neki"... Tako da i drugi mogu otprilike proceniti sta ih ocekuje :)
Hvala.

OK, jedva cekam, da ne skidam ovoliko, pa posle nista...

PS.
Molim te napisi i na cemu si testirao, tj definisi ovo "neka", "neki"... Tako da i drugi mogu otprilike proceniti sta ih ocekuje :)
Hvala.

Odmah ću da ti kažem da se ne nadaš previše:) .On će to da testira na 8800 kartici i sa 2 kila memorije,mislim da nisi to smatrao za osrednju:d .

pih, a na X800XL? Mada ako njemu bude radilo mnogo dobro, valjda ce i meni na nizim detaljima... :eyebrows:

Evo, skidam i ja, pa da vidimo...

Ko me terao da skidam ovo uopste ...

1680x1050, high details (koliko dozvoli setovanje iz igre, za razliku od ranijih demoa, vrlo je shturo), bez AA (nema opcije u igri, a nisam se trudio da forsiram iz drajvera, videcete na screenshotovima i zasto)

1280x1024, high details, bez AA

Ah, da, ovo nije jedina losa vest .... Ukoliko nemate kartu za VIP lozhu, odnosno ukoliko nemate Ageia PhysX card, od ukupno 5 nivoa, moci cete da pokrenete samo 2, jer su preostala 3 kao sa visokim nivoom physics efekata (e do moga)... Bla bla, mosh misliti ...

Sve u svemu, prc .... A i nije neka igra :S:

Poslednja izmena:
aha...znaci zato je odjednom postala dzabe :D Ne hvala, ni dzabe mi ne treba :p

Hvala gorane sto si se zrtvovao zbog nas svih ostalih. Ja sam ti iskreno zahvalan sto si mi postedeo 4 sata downloada.

Sobzirom da igra ovako izgleda i radi moze i lock teme a ? :D LOL

Hvala i od mene, download canceled :)

Tih 5 nivoa su u stilu unreal tournament i quake 3 filozofije, dakle Deathmatch, Team Deathmatch, capture the flag... Tri rase, svaka sa nekim posebnim karakteristikama :

Bishop

Guardian

Black OP

Moglo je to da se upakuje mnogo bolje, ali su se izgleda suvise bavili PhysX marketingom ...

Poslednja izmena:
...bez...kolko vidim i SA, fps je jadan i pada na 10 fps. Uostalom zbog 3-4 igre dati 300e...mislim...ima ih 50 kojima ce tih 300 bolje da legne u vidu jos jedne 8800 karte...Razumeo bih da ta ageia karta kosta 30-40 do 60e, ali za 280e do 300 i kusur... bye bye

PS. dodao bih jos i to da sa nadolazecim grafickim kartama koje ce moci da obradjuju fiziku, smisao ageia karte jos vise gubi na vrednosti. HAVOC engine je vec maltene standard i bice podrzan (vec jeste ukoliko ne gresim) u DX10 hardwer modu.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno