Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Zvucnici su solidno stari (petnaestak godina?), ali su bili vrlo solidni (i ne bas jeftini) u svoje vreme...
Ono sto moze biti problem (za tebe ) je sta takvi zvucnici (iako ne velikih gabarita!) traze kvalitetno pojacalo i (zvucni) izvor za dobre rezultate. Takodje ces morati da se "otvoris" i za dobre (skupe) stalke...
Ako su dzabe i u dobrom stanju, obavezno ih uzmi - ako neces za sebe, onda mozes meni da ih ustupis (za neku svotu EUR-a ).
Ma i meni je problem sto ne mogu u ovom trenutku da ih cujem; selim se u taj stan i trenutno nemam na sta da ih nakacim i proverim. Stan se prazni radi sredjivanja i ako ih uzmem nemam kud s njima, osim da ih vucem nazad 400km sa sobom. Zato i pitam - ako ne vredi, da se ne zafrkavam uopste sa njima.
Uz napomenu da nisam hifi freak, ne pratim audio casopise i u neke stvari se razumem ko Marica u kriv (i lagano nagluv kao posledica preteranog drzanja walkman sluski tokom '80-tih).
Kacili bi se na Marantzov PM-80. Valjda je dovoljno dobar za to.
Ma i meni je problem sto ne mogu u ovom trenutku da ih cujem; selim se u taj stan i trenutno nemam na sta da ih nakacim i proverim. Stan se prazni radi sredjivanja i ako ih uzmem nemam kud s njima, osim da ih vucem nazad 400km sa sobom. Zato i pitam - ako ne vredi, da se ne zafrkavam uopste sa njima.