Šta je novo?

Cdrw?

Altius

Čuven
Učlanjen(a)
03.07.2002
Poena
601
Pozdrav svima!
Pre neki dan kupio sam "rezac" Teac cdw540e.Inace koristim Nero 5.5.8.2.Interesuje me da li je moguce pisati 12x po RW medijima koji su predvidjeni za 4x-10x.Koristim Verbatim(4x-10x) cdrw diskove i Nero mi dozvoljava pisanje samo na tim brzinama.Da li to znaci da moram da koristim 12x certified diskove ili je problem mozda u samom Teac-u.
Hvala!

Sama tehnika zapisivanja na CD-RW medije se ponesto razlikuje od zapisivanja na CD-R medije. Tek skoro je izasao CDRW uredjaj koji moze da zapisuje 12X po CD-RW medijima a to nazalost nije tvoj TEAC.

[b]Boris[/b] je napisao(la):
Tek skoro je izasao CDRW uredjaj koji moze da zapisuje 12X po CD-RW medijima a to nazalost nije tvoj TEAC.

Greska, njegov model je 40/12/48, znachi pishe i na 12x RW.

[b]Altius[/b] je napisao(la):
Interesuje me da li je moguce pisati 12x po RW medijima koji su predvidjeni za 4x-10x.Koristim Verbatim(4x-10x) cdrw diskove i Nero mi dozvoljava pisanje samo na tim brzinama.Da li to znaci da moram da koristim 12x certified diskove ili je problem mozda u samom Teac-u.

Npr. TDK RW 10x diskovi se mogu narezivati i na 12x

O.K. moja greska.Onda je ocigledno izbirljiv sto se tice medija jer ne verujem da ga NERO pravilno ne prepoznaje.U svakom slucaju pre neki dan izasla je nova verzija NERO-a pa neka proba sa njom, nista ne kosta (sem 12-tak Mb downloada)

Nazad
Vrh Dno