Šta je novo?

CDRW LG 24x ili 32x ili 40x

Nick

Čuven
Učlanjen(a)
17.07.2002
Poena
619
S obzirom da ne planiram da intenzivno koristim CD rezac, molio bih one koji su upuceni da mi kazu da li postoje neke razlike izmedju nabrojanih modela osim u brzini snimanja, tj. da li je kod modela od 32x ili 40x primenjena neka bolja tehnologija, blah, blah... zbog koje bi trebalo da uzmem taj brzi model.
Zelim da napomenem da mi je svejedno da li ce se CD snimati 4 min ili 15 min, vazno je da bude snimljen.
Naravno, ako imate nesto protiv navedene firme LG (ali s razlogom, a ne ono "mrzim ih" :) ) - recite.
Znaci, treba mi savet - Koji CDRW da kupim a da bude jeftin, pouzdan, a ne mora da bude najbolji u svojoj klasi.

Hvala na odgovorima.

Mozes da uzmes bilo koji od tri navedena, svi su odlicni. :)

Posto nisi spomenuo faktor cene nema razloga da ne uzmes najbrzzi. Inace za 40x ne znam ali sa 24 i 32 su ljudi prezadovoljni...

Ja intenzivno koristim teac 24x, i savrseno radi.
Ako nadjes taj po nekoj manjoj ceni, preporuka je za njega, ukoliko nije iskljucivo LG

Ja sam citao na www.warp2search.net (traziti u search-u) da su ljudi flashovali LG32x firmware-om od LG 40x i da je radilo bez ikakvih prblema. NERO, Bios i Win su prepoznavali kao LG 40X i rezano je bez problema na toj brzini! Naravno, nisam odgovoran ako neko nesto zezne :D

omnik je napisao(la):
Ja sam citao na www.warp2search.net (traziti u search-u) da su ljudi flashovali LG32x firmware-om od LG 40x i da je radilo bez ikakvih prblema. NERO, Bios i Win su prepoznavali kao LG 40X i rezano je bez problema na toj brzini! Naravno, nisam odgovoran ako neko nesto zezne :D

I Heinz je flashovao svoj LG 32@40x (i pisao o tome), i radi bez problema. Bice zanimljivo videti da li 'originalna' 40ica radi isto ili bolje...

Ako nema primedbi sto se tice LG-a i ne postoje neke razlike izmedju navedenih (sem u brzini, sto mi nije narocito bitno) onda cu se najverovatnije odluciti za 24x i pazariti ga narednih dana (samo da zavrsim neki poslic).

Hvala na odgovorima.

Pozdrav, Nick.

jaksa je napisao(la):
Ja intenzivno koristim teac 24x, i savrseno radi.
Ako nadjes taj po nekoj manjoj ceni, preporuka je za njega, ukoliko nije iskljucivo LG

Taj se više ne pravi, a i ne uvozi se više.

Nick je napisao(la):
Ako nema primedbi sto se tice LG-a i ne postoje neke razlike izmedju navedenih (sem u brzini, sto mi nije narocito bitno) onda cu se najverovatnije odluciti za 24x i pazariti ga narednih dana (samo da zavrsim neki poslic).

Po meni, ako već kupuješ razač, onda bar uzmi najbrži :) Mala je razlika u ceni (relativno), jer za 90€ možeš da kupiš LG 40x. A vremenom će ti postati bitno (nadam se), da li se nešto snima 4:30 ili više minuta ili 3:20 (ili čak brže, sa dobrim medijima). Ako ti ne znači vreme, uvek možeš sa 40x rezačem da snimaš 24x, ali ne i obrnuto.

Nik, LG 40x sutra stize u jednu firmu i cena ce biti 85e, a zove se kao omiljeno kupaliste u beogradu:D a nalazi se u enjubu...

:wave;

Broz je napisao(la):
Nik, LG 40x sutra stize u jednu firmu i cena ce biti 85e, a zove se kao omiljeno kupaliste u beogradu:D a nalazi se u enjubu...

:wave;

Kom Enjubu - u bloku 45?
Ako je tamo, eto meni dobrog razloga da za par dana posetim omiljene mi blokove :D

Ne,nego preko puta 30-og bloka...

Nazad
Vrh Dno