Šta je novo?

CD Teac 40* problem

Calibra 4WD

Čuven
Učlanjen(a)
07.08.2002
Poena
680
Sinoc sam instalirao Win 98 SE i Teac je sce citao OK,prebacio sam bekap sa njega....Jutros upalim komp i sve moje diskove vidi kao Audio CD i kad udjem da vidim sta je na disku tamo pise Track 01.Inace tacno izbaci kolika je velicina fajlova na CD.Jel to problem do Teaca ili do Windowsa, i kako da ga resim?

Calibra 4WD je napisao(la):
Sinoc sam instalirao Win 98 SE i Teac je sce citao OK,prebacio sam bekap sa njega....Jutros upalim komp i sve moje diskove vidi kao Audio CD i kad udjem da vidim sta je na disku tamo pise Track 01.Inace tacno izbaci kolika je velicina fajlova na CD.Jel to problem do Teaca ili do Windowsa, i kako da ga resim?

Pre ce da bude do Teac-a.Ili si ti lose narezo ili...........Ali OBAVEZNO stavi neki drugi Windows nikako win98SE.

Re: Re: CD Teac 40* problem

Cvele je napisao(la):
Pre ce da bude do Teac-a.Ili si ti lose narezo ili...........Ali OBAVEZNO stavi neki drugi Windows nikako win98SE.

Ma, nije nego. Sta fali Win98SE???? boom

Re: Re: Re: CD Teac 40* problem

notax je napisao(la):
Ma, nije nego. Sta fali Win98SE???? boom

Ima vise bagova nego First Edition!

Re: Re: Re: Re: CD Teac 40* problem

Cvele je napisao(la):
Ima vise bagova nego First Edition!

Sada si ga bas odvalio? Jel' ti to iz iskustva

Meni mirise na win ili gresku u rezanju. Chisto sumnjam da je provlem do cd roma

Re: Re: Re: Re: Re: CD Teac 40* problem

gladiac je napisao(la):
Sada si ga bas odvalio? Jel' ti to iz iskustva

Nisam nista ODVALIO nego sam imao oba window-sa i bolje mi je radio first edition nego second edition!Win98SE je stalno pravio neka sr*nja.

Nije do rezanja jer se tako desava sa svim diskovima, asinoc je radilo normalno.I zaj**te tu pricu koji je bolji Win ,pomozite mi ako znate

Calibra 4WD je napisao(la):
Nije do rezanja jer se tako desava sa svim diskovima, asinoc je radilo normalno.I zaj**te tu pricu koji je bolji Win ,pomozite mi ako znate
Izbrisi ga iz device menagera. Otkaci ga od ploce i ponovo zakaci i namesti u BIOSU podesavanja za njega na AUTO. Kada se windows podigne probaj CD ROM. Ako nece normalno da radiu kljuci DMA mod u device manageru. Nisi rekao koju plocu imas. Meni u WIN ME nece lepo da radi u dma modu pa ga drzim u multword dma 2 modu na VIA ploci kt133A . Mozda ti trebaju i aspi drajveri.Ako ti ni to ne pomogne updateuj firmware na 3.0.

Nazad
Vrh Dno