Šta je novo?

CD spaning?

BOOK

Čuven
Učlanjen(a)
04.05.2002
Poena
619
Imam Image.GHO od 1.9GB koji bih zeleo da snimim na CD-ove (tri ce biti dovoljna). Kako to da uradim?

Da li bi nekako mogao da automatizujem proces bekapa (da mi odmah snima image file na CD-ove, bez pomocne particije na kojoj mi se nalazi image.gho)?

Piše da može, samo što ja nisam uspeo. Nije mi prepoznao rezač :(

http://ghost.radified.com/ghost_caveat.htm

ovde ti je objasnjeno kako da prilikom image-ovanja podelis fajlove na odredjeni broj megabajta tako da ih mozes narezati na cd...

posle bi trebalo samo pokrenuti komp sa startup disketicom sa podrskom za cd, startovati i ghost i procitati to sa cd-a...

ti zelis direktno da snimas na cdrw, to bas i nije izvodljivo...
najbolje je da uradis kao sto sam ti vec napisao... prilikom ghostovanja podelis fajlove pomocu one komande na 650 mb ili 700 (zavisi koje cdrw koristis), i dobices nekoliko ghost fajlova sa razlicitim ekstenzijama... te fajlove snimis na cdrw...
kada budes hteo da uradis restore iz tog backup-a podignes sitem sa disketicom sa podrskom za cd... ucitas ghost fajl i zadas mu putanju na kojoj se nalazi prvi ghost fajl,... kada zavrsi sa njim automatski ce ti traziti drugi cd....

D-KEE je napisao(la):
ti zelis direktno da snimas na cdrw, to bas i nije izvodljivo...

Trebalo bi da jeste, postoji čak neki spisak podržanih rezača, ali slaba vajda od toga. Probaj da startuješ Ghost-a BEZ podrške za CD i onda image da snimiš na rezač. Meni nije uspelo (nekada sa TEAC CD-W58E).

Nazad
Vrh Dno