knez je napisao(la):Sta mislite o varijanti da se od cd-roma napravi cd player, tj. kakav kvalitet zvuka se moze ocekivati ukoliko se napajanje korektno odradi?
SPAVAC je napisao(la):uradio jos davno...
kvalitet zvuka naravno da ne moze da se meri sa obicnim cd playerima, ali za kucne uslove i nije lose ako nisi bas zahtevan...
ja sam inace uzeo creative cd sa daljinskim i skroz je ok...
inace na svakom cd-romu imas linijski audio izlaz, koji ne bi trebalo da se razlokuje od istog na obicnom cd playeru...
SPAVAC je napisao(la):nisam nista budzio jer je cd-rom jako zahtevan i osetljiv po pitanju napajanja, pa sam uzeo obicno at napajanje iz starog kucista mozes da ih nadjes po oglasima za stotinak dinara, mada je to losija varijanta zbog ventilatora koji se naravno cuje...bolja varijanta je ako imas ili mozes da nabavis napajanje od komodora ili amige koje je necujno...
knez je napisao(la):Ako uopste postoji neka razlika, koji cd-romovi imaju dobar audio izlaz?
SPAVAC je napisao(la):nisam nista budzio jer je cd-rom jako zahtevan i osetljiv po pitanju napajanja, pa sam uzeo obicno at napajanje iz starog kucista mozes da ih nadjes po oglasima za stotinak dinara, mada je to losija varijanta zbog ventilatora koji se naravno cuje...bolja varijanta je ako imas ili mozes da nabavis napajanje od komodora ili amige koje je necujno...
Misko je napisao(la):Najbolji ima Teac 24x Burr Braun-ovi DA.
knez je napisao(la):E sad, ne znam da li ce cd-rom raditi sa takvim napajanjem, tj. da li je at/atx napajanje neophodno?
knez je napisao(la):A da li ima play/skip taster? Jer, bas mi se i ne pravi kontroler za cd-rom![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari