Šta je novo?

CD-R ili CD-RW AUDIO

lebac

Slavan
Učlanjen(a)
21.01.2006
Poena
301
Pozdrav svima.

Interesuje me da li neko zna prodavnicu (u Beogradu) koja drzi CD-R i/ili CD-R Audio diskove? Znaci trebaju mi specificno audio a ne data prazni medijumi.
Rekorder koji koristim (nije na kompjuteru) ne podnosi nikakve data formate. I ako je moguce da budu nekog od kvalitetnijih brendova.

Unapred hvala na odgovorima. 🙂

Nema to veze sa tipom diska nego sa nacinom rezanja - narezi muziku kao Audio CD i neces imati problema 😉

Verovatno nisam bio bas sasvim jasan.

U pitanju je CD rekorder uredjaj sa dva tray-a (kao i sa raznim audio ulazima) koji sluzi za presnimavanje muzike ili snimanje sa nekog drugog medijuma (recimo sa audio kasete). Koliko sam shvatio moze da snima i u mp3 direktno.

Problem je u tome sto kada se u tray B (koji sluzi za snimanje) ubaci standardni cd-r ili cd-rw (citaj - "verbatim sa buvljaka" tj. data), on jednostavno ne prepoznaje disk. To jest vrti ga do sutra.
U uputstvu sam procitao neke nagovestaje o tome da ne bi trebalo da se koriste data diskovi, a u spisku podrzanih medijuma stoji jasno cd-r i cd-rw audio.

Radi se o nekom Samsungovom modelu, ne znam tacno sifru. Ovo u stvari pitam za komsiju, koji se bavi time, a alergican je na kompjutere. 😉

Kapiram - koliko vidim mozes da probas sa vise brendova po principu ako prodje, prodje....
Mada vidim da jedna prodavnica ovde u BG-u ima CD-R MUSIC medijume - mozes da probas njih...Takodje su oni dosta snabdeveni sa CD/DVD opremom posto su i uvoznici pa mozes videti kod njih 🙂
Info ti saljem na pp.

Pošalji i meni

Nista od ove firme. Pokusacu na nekim drugim mestima, medjutim sve vise sumnjam da neko u Srbiji ima to.

U svakom slucaju evo jos jednom info sta mi treba.
Link na Verbatimovom sajtu (naravno moze bilo koji brend). Sa posebnom akcentom na: Designed for use in reorders bearing “Compact Disc Digital Audio Recordable” logo.

vinyl-decal-sticker-517.jpg

Jesi li pitao imaju li CD-R MUSIC od verbatima posto im je to bilo u katalogu? Mada s' obzirom da im je sajt neazuran....

Na prvom telefonu su mi dali drugi broj (kao, tamo su se preselili) na tom drugom broju mi dadose treci (opet ista prica) za koji mi automat kaze da je nepostojeci. :smash:
Videcu sutra da prosetam i do one druge lokacije koju si mi dao pa cu javiti rezultate. 😀
Hvala.

Nazad
Vrh Dno