Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Sta bi me navelo da audio CD snimam na CD-R Audio a ne na obican CD-R .. mislim u cemu su prednosti .. kao bolji zvuk i tome slicno .. da li se to uopste primecuje na obicnim playerima ili tek na nekim boljim ili je to samo patka za nas naivne FX
CD R audio je namenjen za snimanjenje master diskova, jer postoje "master masine" (kako se ovo stvarno zove? ) koje ni ne mogu da snimaju na druge diskove...
Generalno, bacanje para.....a posebno sto se vecina audio diskova recne iz MP3a ili sa nekog disk na koji je to vec snimljeno iz MP3 formata
Audio CD-ove ces koristiti samo ako snimas muziku za playere koji nemaju nameru da "odsviraju" sa obicnih racunarskih ( poznata situacija sa fabricki ugradjenim cd playerima u pojedine automobile ). Ili ako, kao moja malenkost, imas stand-alone rezac koji koristi iskljucivo njih. U svakom drugom slucaju, cisto bacanje para.