Šta je novo?

CD katalog???

Rizmal

Čuven
Učlanjen(a)
21.01.2005
Poena
725
Moja oprema  
Ostale periferije
PS5 Dig + FanatecDD+
Laptop
McBook Pro 15
Tablet
Apple iPad Pro
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch 7
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
IMa li neki cd katalog program koji pri skeniranju cd/dvd-a uzima samo imena foldera a ne i sadrzaj foldera u obzir???Jer kad uzima sve onda je baza jako velika...:smash:

Ja koristim u te svrhe prastari Pirem CDCataloguer 1.4.08. U opcijama imas da podesis upravo to sto tebi treba. Meni baze sa skeniranih 460 DVD-a zauzimaju 65mb, nekompresovane. Imas opciju za kompresovanje baza koje onda zauzimaju manje prostora.

Poslednja izmena:
Ika lepo reče. Premalo prostora zauzima baza WhereIsIt-a. Naročito kada se uzme u obzir prosečna brzina interneta i to da skoro svi koriste USB Stick-ove > 2Gb...

P.S. Upravo sam pogledao u WhereIsIt-u, nema opcija da se isključi skeniranje sadržaja foldera prilikom Disc Imaging-a. A WhereIsIt je, iskreno, najbolji program te namene.

Znam za Where is it ,mada baza mu nije mala,meni bas trebqa program koji radi bas ovo sto sam rekao i sto kaze ika da radi taj njegov,jedino pitanje je radi li taj Pirem CDCataloguer na visti????

Pogledaj da li ti odgovara Cathy, http://www.mtg.sk/rva/ (free, portable, 47kB!)

Ja ga koristim već godinama i zadovoljn sam. Katalozi nisu veliki, ali nisam siguran da li može samo foldere (u svakom slučaju, proveri, pošro se program ne instalira, pa nije problem za testiranje).

EDIT: probao sada - katalog foldera Windows, sa oko 15.000(!) fajlova i foldera, zauzima svega 450kB.

Poslednja izmena:
Znam za Where is it ,mada baza mu nije mala,meni bas trebqa program koji radi bas ovo sto sam rekao i sto kaze ika da radi taj njegov,jedino pitanje je radi li taj Pirem CDCataloguer na visti????

Ne radi na win vista. Samo za XP.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno