Šta je novo?

Catalyst: OSD problem

voodoons

Slavan
Učlanjen(a)
14.08.2005
Poena
380
Posle resavanja problema iz teme doslo je do problema na relaciji Catalyst driveri i OSD-a..
System Restore kojim sam probao da resim problem sa misem i tastaturom mi i nije bas trebao jer su mi posle toga drajveri od graficke bili pobrljani, pa sam i njih morao na reinstall..
e, sad, nece da mi se instaliraju ATI Catalyst 8.9 driveri.. kad krene instalacija drivera, napise "Driver instal: the inf file was no found" i ne instalira mi driver, CCC instalira..
Rucnim instaliranjem drivera u device manageru, instaliram driver uspesno ali mi posle takve instalacije ne radi OSD, tj.TV mi pokazuje crn ekran..
Probao sam reinstal i TV drivera i TV programa (WinFast PVR 2, najnovija verzija sa Leadtek sajta) i ne ide..
Probao sam i druge verzije drivera, 8.8 i drivere sa CD od graficke i isti problem.. Koristio sam i Driver cleaner professional i Diver sweeper koji su apsolutno pobrisali sve sto je bilo u vezi sa ATI driverima..
Skinuo sam i neki OSD cheker koji mi takodje daje crn ekran i koji mi kaze da mi OSD ne radi..
Ima li neko ideju sta da uradim??
Ne instalira mi se ponovo Vista jer imam tonu zakrpa skinutih sa neta i za win ali i za aplikacije instalirane u sistemu

resio sam ovo reinstalaijom sistema.. medjutim, zamenio sam plocu, sad imam p5k premium i slika na tuneru je crna kao i u prthodno opisanom problemu. instalirao nov sistem na nov hard i dalje imam isti problem. ubacio sam i drugi tv tuner, MSI TV@nywhere Master i ni on ne daje sliku. Ton imam, sliku nemam. Izvrteo sam 3d markove, sve prolazi bez problema.. sto se tice klokova, sve je na def.vrednostima...
ne znam sta mi je ciniti..

Nazad
Vrh Dno