Šta je novo?

Catalyst 4.9

starojko75

Slavan
Učlanjen(a)
01.05.2004
Poena
319
Da li je neko instalirao ove drajvere i kakvi su?

Sta je CATALYST Control Center koji takodje moze da se skine zajedno sa njima? To prvi put vidim.

Poslednja izmena:
ceracemo se jos....
Ogi nesreco, upotrebi search, prodji kroz sobu, ima zilion postova na ovu temu.

Ma znam, stvarno sam potrazio ali nisam mogao da nadjem.
Znao sam da je bio neki topic o tome ali nisam znao o cemu se radi jer je pisalo samo CCC - nisam znao ni sta to znaci.

Inace, interesovalo me je sta se dobija konkretno tim programom, odnosno o cemu se on razlikuje od klasicnog Ctrl Panel-a i koje opcije ima. Ajde se potrudi pa mi barem jednom odgovori konstruktivno i lepo. 🙂 Ili mi barem baci link do topica...

Poslednja izmena:
Jedino sto je sad izasla i oficijelna verzija 4.9!

E Delija uze mi rijec iz usta :d ali ipak je bolje pricekati Omega drivere , nekako su mi pouzdaniji 😉
Pozdrav...

Slazem se, Omega je zakon!

Evo ja sam skiuo Cataliste cisto iz radoznalosti i manji mi je score u 3DMArku 03 oko 30 poena....nOvi driveri kojima treba da bude bar malo vec score kad ono manji...😡
Smijesno....

M3 je napisao(la):
Evo ja sam skiuo Cataliste cisto iz radoznalosti i manji mi je score u 3DMArku 03 oko 30 poena....nOvi driveri kojima treba da bude bar malo vec score kad ono manji...😡
Smijesno....
E ala si ti sada smesan pa to nije normalno! 🙂)))
Pa 30 poena je margina greske koja postoji u svakom testu, NIKADA ti dva testa na istoj masini NECE dati isti skor, toliko bi do sada trbao da znas!

NE ne nisi me shvatio :trust: , ja sam svaki put kad skinem neke drivere odma radim 3dmark da vidimm kako se ponasaju, imali nekih poboljsanja.Nisam ih jos probao u igricama ali kazem samo za 3dmark kod mene, jer je meni score slabiji nego sa verzijom CAtalista 4.8 a kod nekih likova se pooljsava score , pa me je bas interesovalo dali to vazi kod drugih????
Pozdrav... :bottle:

Poslednja izmena:
pa uradi par puta jos pa vidi dal je svaki put razlika -30.mozda nekad predje i u plus.

U 3DMarku nema sanse da se napravi greska od 30 poena... Mozda zbog podesavanja drajvera, nekog aktivnog programa, stanja sistema (ako si igrao nesto pre). Ali ako je isti boot, isti broj servisa, isto podeseni drajveri uvek daju u 5 poena isti rezultat. Tako da, ako su sporiji, sporiji su, nije do greske programa...

Do drivera je 80% jer sam izvrtio 3DMArk samo jedan put, tako da ne mogu da tvrdim da je 100% nego dako se nakanim ovih dana daizvu konacno cem max iz masine pa cu onda da vidim zaista pravu istinu😉
Pozdrav...

Nazad
Vrh Dno